Po 2.rokoch neviem ako dalej!

Príspevok v téme: Po 2.rokoch neviem ako dalej!
coach

S priatelkou spolu zijeme uz vyse dvoch rokov v jednej domacnosti. Uz sme si na seba zvykli,zaradili sme sa medzi spoocne zaujmy, kamaratov. aj nase rodiny ma poznaju. Len v posteli to uz vobec nie je to ako predtym. Spim s nou len z povinnosti. Prejde okolo mna v spodnom pradle a mna to vobec nevzrusi. Skusali sme v posteli hocico. Ale teraz aj ked ona chce, ja nie. Stale musim mysliet na vsetky tie ostatne zeny a ja mam zostat stale az do smrti s tou istou? S kamosmi sme sa o tom bavili a skoro kazdy ma nejaku bokovku. Aj mladozenaci, aj starozenaci, aj zadany. Rozmyslal som a podla mna to asi spravim tiez, len chcem vediet vas nazor baby. Stereotyp ma ubija, ona sa pritom snazi ale iskra zhasla. Sex je len vtedy ked musim a pritom si prwedstavujem inu zenu. Chalani hovoria ze je to normalne, ze skoro kazdy to tak robi. Ze sa hraju s predstavami. Vraj niekedy si predstavuju byvalu, inokedy kamosku svojej priatelky, niekedy kolegynu z prace. Je lepsie si najst macicku a zahnat vsetku nudu vo vztahu?

broxy

A sak ak dobre citam quapka tu predsa netvrdi ze ma kazdu chvilu ineho mlenca. mozno je toto jej prvy milenec a hned nadabila na takeho squeleho :) ja mat taku milenku,a ni sa nezenim. aj tak mi zivot v manzelstve nic nedava.akurat syna ktoreho lubim.

lolita22

konecne nejake rozumne nazory, ved aj milenky sa raz zunuju...mademiosele, boze to by som nevydrzala este sa snimi rozpravat potom vsetkom, mas viac sily ako ja, nastiastie vsetko sa na dobre obratilo a ja mam teraz skveleho chlapa..(ale stratila som vieru v priatelky a preto uz radsej ani ziadne nemam, neverim nikomu a nicomu - ale zijem a dycham) a nastastie nie som na psychiatrii, lebo niektoré tak aj dopadnu..

januskaaa

quapka.. dievcata maju pravdu..co bude potom,ked budes mat krasnu rodinu super muza/o ktorom si to budes mysliet/ a on ti bude zahybat? s nejakou mladou a bude okradavat vlastne deti a teba,len kvoli nejakej zmije,ktora mu da?

Deee

quapka tento zivotny styl nemozes zit naveky...aj ked ti vyhovuje...cim budes starsia tym menej chlapov o teba prejavi zaujem a az budes nejakeho chciet skutocne pre seba ako jeho priatelka, manzelka potom ta uz nikto s tvojou minulostou nebude chciet...proste je to kratkozraky pohlad na zivot, ale zistis sama, nejdem dalej riesit...

mademoiselle

quapka viditelne si nepochopila o com som pisala, ja som nepisala, ze s nim mas alebo budes mat deti. Jednoducho ked raz v zivote budes mat deti na krku a manzel ti bude behat za kurvami, sorry za vyraz ale inak sa take zenske nazvat nedaju, tak potom mozes vyplakavat, budes ho lubit a mat deti na krku a on ta bude podvadzat, potom pogratuluj jeho milenke a popraj jej dobru zabavu. Uvidis pride den, ked takto dopadnes, vlastna skusenost, kazdy kto taketo svinstva robi raz padne na hubu a poriadne tvrdo. Na KAZDOM z mojho okolianto plati na 100%.

quapka

Ake deti? Ved ja som nenapisala, ze sa lubime alebo dokonca milujeme! proste a jednoducho sme spolu ked chceme sex. nie je v tom nic viac. aj ked city su vsade ale o citoch sa nerozpravame. nemam pottrebu ho vlastnit a ja snim nechcem ani rodinu,ani nic co tu pisete.proste som vyjadrila svoj nazor,ze uloha milenky sa mi paci.nie som nikomu nic dlzna a ak nas to prestane bavit jednoducho to ukoncime a hotovo.bez zbytocnych emocii.

mademoiselle

quapka, nechapem ludi, ktori dokazi toto robit, tiez mi je z toho smutno co tu citam, ja len dufam, ze mne za chrbtom moj taketo svinstva nerobi. Verim mu, ale nie zase slepo. UZ som sa sklamala dost, aj ked nemame dokonaly vztah, vzdy som mu vravela, ze ak by zacal uvazovat nad neverou, nech to radsej so mnou skonci. Je to to najväcsie svinstvo na svete a taki ludia ako ti co podvadzaju, alebo su milencami/milenkami si podla mna nezaslizia byt nikdy stastni. Pretoze nemaju kusok srdca a ani zdraveho rozumu. Neviem naco je nevera dobra, ak chcem byt s niekym inym, tak preco sa nerozidem s tym koho uz nemilujem? Asi ej to tym, ze ste slabosi a bojite sa, ze nebudete mat zadne dvierka, je mi z vas fakt zle. Zamylsite sa nad sebou. Radsej byt sama cely zivot ako byt milenkou zadaneho muza ale mam svoju cest, ktora ja neposkvrnena a ja som na to hrda. A chlapi ktori pisu, ze oni su taki od prirody, to je len obycajna kktina, ktoru ste si vymysleli na svoju obhajobu. JA som mala milion prilezitosti na neveru, ale nepodviedla by som NIKDY V ZIVOTE, lebo toho svojho lubim a NIKDY by som take svinstvo nedokazala. Raz sa vam to vrati.

qapka som zvedava co budes robit, ked budes mat 2 male deti na krku a muz bude chodit pretahovat nejaku mladu sexicu do hotelov. Potom nevyplakavaj. Vsetko s araz vrati. AKzdemu podla zasluh.

Deee

ja teda zasnem, to tu snad nie je jeden normalny stastny par? nuz ale ak by som si mala vybrat manzelka alebo milenka...nikdy by som sa neznizila na poziciu tej druhej...quapka sice ta rozmaznava a vychutnavate si zivot, ale ver mi, ze ked nechce, aby si robila domace prace, nechce ani aby si bola matkou jeho deti...a skor ci neskor ti to zacne prekazat...

quapka

ja mam milenca uz 3/4 roka a pravda je ze on sam mi nedovoli robit nejake domace prace. Ma priatelku ale neklape im to. to mi povedal,mozno si ona mysli opak.chodime spolu na hotely,vecere,atd a on ma nechce poznat ako zenu kt.vie prat, zehlit atd. on sam mi povedal ze to ma aj doma a nehlada to.tak si uzivam rozmaznavania a starost onho prenechavam tej druhej. tak to je a nestazujem sa.