Po 2.rokoch neviem ako dalej!

Príspevok v téme: Po 2.rokoch neviem ako dalej!
coach

S priatelkou spolu zijeme uz vyse dvoch rokov v jednej domacnosti. Uz sme si na seba zvykli,zaradili sme sa medzi spoocne zaujmy, kamaratov. aj nase rodiny ma poznaju. Len v posteli to uz vobec nie je to ako predtym. Spim s nou len z povinnosti. Prejde okolo mna v spodnom pradle a mna to vobec nevzrusi. Skusali sme v posteli hocico. Ale teraz aj ked ona chce, ja nie. Stale musim mysliet na vsetky tie ostatne zeny a ja mam zostat stale az do smrti s tou istou? S kamosmi sme sa o tom bavili a skoro kazdy ma nejaku bokovku. Aj mladozenaci, aj starozenaci, aj zadany. Rozmyslal som a podla mna to asi spravim tiez, len chcem vediet vas nazor baby. Stereotyp ma ubija, ona sa pritom snazi ale iskra zhasla. Sex je len vtedy ked musim a pritom si prwedstavujem inu zenu. Chalani hovoria ze je to normalne, ze skoro kazdy to tak robi. Ze sa hraju s predstavami. Vraj niekedy si predstavuju byvalu, inokedy kamosku svojej priatelky, niekedy kolegynu z prace. Je lepsie si najst macicku a zahnat vsetku nudu vo vztahu?

mademoiselle

Preco by nemohli aj 2-3x za den? Kazdy vztah je iny. ale najhorsie je, ze fakt nevies kedy ti ten druhy ublizi.Nemusi nikdy, a moze ta podvadzat aj ked vsetko sa zda byt ok. JA som si to zazila pri troch partneroch a iba pri jednom som mala podozrenie, pri dalsich dvoch som sa to dozvedela iba velkou nahodou. A bola som velmi prekvapena. Je to smutne ked tu citam, coho vsetkeho su ludia schopni, hlavne nazory niektorych chlapov. Za tychto sviniarov mozme teraz rozmyslat nad somarinami. A je mi luto aj tych bab, ktore su v role milenky. Mozno je to pre nich super, ale kazdemu sa vrati to, co si zasluzi... Ale dnesny svet je taky, plny klamstiev a podvdov, najde sa uz len malo cestnych ludi, je mi z toho smutno, ako to takto moze byt. A kazdy sa ospravedlnuje, ze preco podvadza

bombon

NIKUSHKA tak tomu ze to robite s muzom rano a tebe pachne pritom z pusy,to si fakt neviem predstavit. akurat tak ze si utekas umyt zuby hned pred sexom /to musis teda dobre skoro vstavat/,alebo sa pritom vobec nebozkavate. alebo ma tvoj nadchu heh :)chudak :)

[zruseny17]

mila zuzanka,moze to tak byt,my mse spolu dva roky a mame syna...a tiez mame sex 2 krat denne:-)Rano,potom ked pride drahy z prace a este obcas aj vecer pred spanim.

zuza-nka

s manzelom sex 2-3.krat denne? Moja, to ti neuveri ani ta najblbsia zo vasetkych. ved je tu praca, byvanie, nakupy /mozno deti/ takze chcem vidiet ten cas ktory si najdes aby s i mu dala 2-3.krat za den! Nevymyslajte si tu debilne story! 2-3.krat ho to bavi na zaciatku vztahu, ked spolu chodite 2-3.mesiace.. ale po dlhsom vztahu resp.manzelstve to tak urcite neni!!!

:-)))

so mnou sa manzel rozhodne nenudi,sex mame tak 2-3krat denne,vzdy nejak inak,alebo inde alebo s niecim novym a potom nema cas ani len pomysliet na nejaku bokovku:-)))jak by to preboha zvladal???davam mu zabrat,aby nehladal inde:-)

nataly

ACH BABY Asi kazda ktora sme toto citali a mali sex ako ja vcera sme premyslali a boli nervozne ako ja :( nad svojimi drahymi a nad tymito hroznymi pravdami co tu muzske pokolenie napisalo! A GUAPKE dajte pokoj mozno aj keby v zivote nijakeho milenca nemala a vydala sa sa pana uzasneho ..by ju podvadzal.Kde mate istotu... Praveze ked podvadza aspom viac chape tu druhu stranu.. potom nebude mat take vycitky preco jaaaa ved som nikdy nikoho nepodviedla... NO a baby veru aj ja som bola total nervozna a videla ten stereotyp v posteli nic vasnive ale sex fajnovy ved inac by sme spolu neboli ale hentie myslienky ma teraz budu nicit ci on mysli na ine pri sexe...nech si mysli inokedy ale ked je somnou tak je somnou sakra ...ach toto my baby mame co... hovada

winnd

coach NAJDI SI MILENKU A VYSKUSAJ AKE TO JE, KED NESKUSIS BUDE TA TO ZAUJIMAT CORAZ VIAC. VYSKUSAJ A KED VAM TO NEBUDE KLAPAT,VRATIS SA ZASA AKOBY SA NIC NEDIALO K TEJ SVOJEJ ZIENKE DOMACEJ :) DRZ SA