S priatelkou spolu zijeme uz vyse dvoch rokov v jednej domacnosti. Uz sme si na seba zvykli,zaradili sme sa medzi spoocne zaujmy, kamaratov. aj nase rodiny ma poznaju. Len v posteli to uz vobec nie je to ako predtym. Spim s nou len z povinnosti. Prejde okolo mna v spodnom pradle a mna to vobec nevzrusi. Skusali sme v posteli hocico. Ale teraz aj ked ona chce, ja nie. Stale musim mysliet na vsetky tie ostatne zeny a ja mam zostat stale az do smrti s tou istou? S kamosmi sme sa o tom bavili a skoro kazdy ma nejaku bokovku. Aj mladozenaci, aj starozenaci, aj zadany. Rozmyslal som a podla mna to asi spravim tiez, len chcem vediet vas nazor baby. Stereotyp ma ubija, ona sa pritom snazi ale iskra zhasla. Sex je len vtedy ked musim a pritom si prwedstavujem inu zenu. Chalani hovoria ze je to normalne, ze skoro kazdy to tak robi. Ze sa hraju s predstavami. Vraj niekedy si predstavuju byvalu, inokedy kamosku svojej priatelky, niekedy kolegynu z prace. Je lepsie si najst macicku a zahnat vsetku nudu vo vztahu?
Po 2.rokoch neviem ako dalej!
byť s takým chlapom ako si ty, sama na to prídem, čo ťa "trápi" a dám ti zbohom...
podla mna si chlap, ktorému nestačí 1 žena, a nie je zrelý na vzťah, v ktorom sa nachádza. v tvojich slovách necítiť ani štipku lásky, kt. by si prechovával k svojej terajšej priateľke. myslíš len na svojho vtáka, a na tie iné ženy, kt. by si mohol mať!!! tak načo ju budeš trápiť dalej svojou prítomnosťou a pretvárkami, daj jej slobodu, a môžeš mať aj 10 naraz. takí chlapi ako ty sú v mojich očiach "chodiaci testosteron, bez štipky citu"!!! ved ty problém ani nechceš riešiť, len podraziť svoju priateľku! si úbožiak!!!
Chlapče,chlapče.
Každý robíme v živote chyby.Niekto veľké niekto malé. Niekto skutkami iný zasa činmi.Je dobre že zaťiaľ len o tom uvažuješ.... Keď už o tom vieš mal by sa dobre rozhodnúť....
Ostať so svojou partnerkou a nepodvádzať ju. Snažiť sa o maximum vo vzťahu.
Ja veľmi dobre viem aké to je mať človeka na celý žvot....
Buď ju miluješ až za hrob alebo nie.
Je mi do plaču keď som čítal tvoj článok...
Radšej sa teraz rozídte aby si jej neubližoval celý čas povádzaním .
Ja podvádzanie nenávidím. Predstv si že Tvoja holka by takto rozmyslala a Ty by si ju chdel na celý život....
Buď ju naozaj miluješ alebo nie. Aj Ja som muž.... viem aké to je keď Ti testosterón vymýva rozum ale pre to ju neopusím .Ja som ju hladal celý život a Žiadna sa jej nevyrovná a nebol by som so žiadnou inou takšťastný ako s ňou.Napádajú ma hocijaké predstavy ale všetko je o sebakontrole Nerob to iným čo sa Ti nepáči čo iný robia Tebe... Nevytváraj zbytočné utrpenie.
Veľa šťastia a správne rozhodovanie, o bokobkách nepremýšlaj....konaj dobro a budeš odmenený...
ked s nou nie si zenaty tak sa s nou rozid..hm? a chod k milenke, urcite ta nebude chciet lebo nebudes zadany:) len ju uz viac netrap a ROZID SA SNOU! - dufam ze si tu zas nikto nerobi srandu ako vzdy..
asi by som skôr riešila tvoj problém, a tým je telo..takže čo urobiť, aby ten človek vyzeral inač?..pokresliť, masky, aká tématika, farby, dočasné tetovanie, cvičenie..tam sa dá vyhrať..
Coach a naco si si hladal priatelku ked na to zjavne nie si zrely...nudi ta jedna chces inu...tak na to netreba vztah a nemusis tej svojej motat hlavu o spolocnej buducnosti, ked uz teraz si zjavne nespokojny...
odstrani problem nespavosti.. u dámam po 70, ak si pohladný, budeš obľúbený:D Ale čo ak ti coach niečo napadne a nebudeš nudiť seba a svoju polovičku..nie to by bol zázrak
hej to sa mu asi stane:D
si myslím, že problém je, že tú svoju uspíš tak rýchlo, že ti fakt ako riešenie ostavajú tie tvoje predstavy..čo ak budeš nudiť každú?
zato ze si nezasuniem do viacerych dier este neznamena ze ne som chlap