S priatelkou spolu zijeme uz vyse dvoch rokov v jednej domacnosti. Uz sme si na seba zvykli,zaradili sme sa medzi spoocne zaujmy, kamaratov. aj nase rodiny ma poznaju. Len v posteli to uz vobec nie je to ako predtym. Spim s nou len z povinnosti. Prejde okolo mna v spodnom pradle a mna to vobec nevzrusi. Skusali sme v posteli hocico. Ale teraz aj ked ona chce, ja nie. Stale musim mysliet na vsetky tie ostatne zeny a ja mam zostat stale az do smrti s tou istou? S kamosmi sme sa o tom bavili a skoro kazdy ma nejaku bokovku. Aj mladozenaci, aj starozenaci, aj zadany. Rozmyslal som a podla mna to asi spravim tiez, len chcem vediet vas nazor baby. Stereotyp ma ubija, ona sa pritom snazi ale iskra zhasla. Sex je len vtedy ked musim a pritom si prwedstavujem inu zenu. Chalani hovoria ze je to normalne, ze skoro kazdy to tak robi. Ze sa hraju s predstavami. Vraj niekedy si predstavuju byvalu, inokedy kamosku svojej priatelky, niekedy kolegynu z prace. Je lepsie si najst macicku a zahnat vsetku nudu vo vztahu?
Po 2.rokoch neviem ako dalej!
Krásne vety: stereotyp ťa nebaví nebaví a predtým píšeš, že ste skúšali v posteli hocičo.. myslím, že každý si riadi život sám ako i sex. Asi to hocičo moc inovatívne nebolo, keď je to stereotypné. Si hovoriš chlap? Riešiť problém útekom? To vie každý. Budeš tuctový keď to urobíš. Čo keby si trošku sám zapojil fantáziu a nažhavil vtáka..a vymyslel niečo čo by ťa s ňou bavilo..hm? To každý nedokáže!! Už len či to dokážeš ty..
CHLAPI NEBUDTE POKRYTCI. Ked doma nemate co potrebujete, rozidte sa s priatelkou/manzelkou a najdite si "nove telo" do postele, ale ci to "nove telo" bude rovnako chapave a milujuce(prat, varit, full servis doma) to uz negarantujem...
HE dobra tema, nemyslim ze vsetci muzi su taky, takze sa toho nebojte - ako sa vravi skaredeho ti nikto nepreberie a preto si nehladajte velkych krasavcoch - lebo tí si stale budu namyslat ze su lepsi ako vy a ze maju naviac - ako na vas. Ohladom coacha- chces to skutocne spravit? . ako tu uz niekto raz povedal LOZ MA KRATKE NOHY a ona sa to jedneho dna dozvie
(URCITE)bud od teba alebo od niekoho ineho a to by som nepriala ani tej najv. nepriatelke(pozdravujem ta nikola:D) a potom budes musiet znazat dosledky, chces stratit jej lasku pre par noci s milenkou, smiesne takto riskovat. AKO SA VRAVI - ked ju milujes nie je co riesit - a v tvojom pripade tam laska nie je - takze nie je co riesit, CHOD za milenkou, s vycitkami to povedz zene a rozid sa snou, budes platit alimenty, lebo zena ta opusti(podla povahy) a ty budes tiez sam, lebo milenky nechcu slobodnych:)IN VINO VERITAS (ci tak dajak)
rozíd sa s nou, nech si najde lepšieho...
nie ste nahodou ta ista osoba?:D pritakate sami sebe:DDDD
ja ze si to myslela vseobecne:P sory
Pripajam sa k nazoru ze konecne tema KT.NAS ZAUJIMA! Vacsinou to tu len citam ale k tomuto sa vyjadri kazdy chlap
chlapi sem pisu preto ze konecne nejaka tema co sa tyka ich. To je proste ako facka.
No coach, dala som to precitat tomu mojmu a normalne sa rozculil a zakazal mi citat take dristy. Vraj tu vsakovaki chuderaci pisu a potom si kazda baba mysli ze ma doma casanovu a jasne ze to narusa vztah, lebo vdaka vam sme podozrievave. a to mi povedal este jednu vec, ze keby si mal najst milenku, to uz sa moze rovno so mnou rozist a nie hrat na dve strany a este jeho oblubena veta: Sak teraz tie pipky idu len na prachy no gdo by to furt zivil...
lolita-preco myslis?je to moj nazor,proste ich lutujem,lebo v zivote prichadzaju o kopec peknych veci.Ja si skor myslim ze to co pisu oni,ako podvadzaju,to je krute...