S priatelkou spolu zijeme uz vyse dvoch rokov v jednej domacnosti. Uz sme si na seba zvykli,zaradili sme sa medzi spoocne zaujmy, kamaratov. aj nase rodiny ma poznaju. Len v posteli to uz vobec nie je to ako predtym. Spim s nou len z povinnosti. Prejde okolo mna v spodnom pradle a mna to vobec nevzrusi. Skusali sme v posteli hocico. Ale teraz aj ked ona chce, ja nie. Stale musim mysliet na vsetky tie ostatne zeny a ja mam zostat stale az do smrti s tou istou? S kamosmi sme sa o tom bavili a skoro kazdy ma nejaku bokovku. Aj mladozenaci, aj starozenaci, aj zadany. Rozmyslal som a podla mna to asi spravim tiez, len chcem vediet vas nazor baby. Stereotyp ma ubija, ona sa pritom snazi ale iskra zhasla. Sex je len vtedy ked musim a pritom si prwedstavujem inu zenu. Chalani hovoria ze je to normalne, ze skoro kazdy to tak robi. Ze sa hraju s predstavami. Vraj niekedy si predstavuju byvalu, inokedy kamosku svojej priatelky, niekedy kolegynu z prace. Je lepsie si najst macicku a zahnat vsetku nudu vo vztahu?
Po 2.rokoch neviem ako dalej!
JAK MALE DETI !!! Tak kazdy chlap inak tiahne.. nechapem ako tu niektore baby mozu zavidet ze niekto ma sex 2-3 x za den ..nuz niekto ma viac chute iny menej.. a to neznamena ze ten vas s vami nerad spava..Ale je mi z toho horsie a horsie a to sa sem musim vracat sa pozerat na nove odkazy neda sa to tu zdrusit toto cele.. do prdele, milenky maju skoro vsetci netvrdim ze vynimky neexistuju ale ak vascinou nepodvadza chlap zenu tak zase ona jeho! Jediny liek na to je si najst tiez milenca potom sa tie nervy nejako skludnia a pomsta je sladka.. ale veru to boli... A ty inbecil bombon tebe tak asi musi pachnut s pusy ked sa take kokotiny pytas! Tak veru asi ked si chcem uzit sex rano co je to naj tak asi si privstanem preco nie stoji mi to za to! A kazdy nezereme mrtvoly...
bombon... to si opisal dej nejakeho americkeho filmu??alebo tvoj celozivotny sen na ktorom si to robis?? chudaaaaaaaaaaaak
bombon a ty si fakt z cokolady, ked mas taky nick? ale inak som pekna. Preco si teda napisal, ze Nikushke ked rano sexuju pachne z huby, tvojej zene snad pachne a milenke vonaju konvalinky?
Moja si nevsimla nic a to uz mam milenku pol roka..
Ziadna si nevsimne zmenu!!!
a čo tak sa s priateľkou rozísť? Ak ťa nepriťahuje, tak načo s ňou si? Aby si ju podvádzal? Čo také zlé ti v živote urobila, že ju chceš takto ponížiť a raniť? Každá lož sa raz prevalí a aj tvoje podvádzanie raz vyjde najavo. A nemysli si, že si nevšimne zmenu ak začneš spávať s inou.
sedmikraska dufam , ze si aj taka krasna ako mas v nicku. ano jasne ze sex rano robim. Ale bavi ma to len s druhou priatelkou, ani si neviem predstavit ze by som to rano robil s vlastnou zenou. to byvalo ked sme spolu chodili,ale teraz? radsej sa rano zobudzam niekde v penzione s maciatkom po boku ako s niekym typu ako nikushka!!!
bombon neryp tu do ludi laskavo, vyjadri sa normalne, alebo chod do kelu prec. TAkych kretenov ako ty je na svete aj tak dost.
Asi si skaredy hlupi a robis si to sam, ked zavidis, ze nekto moze aj rano. Smola chlape, kup si nafukovaciu babiku a mozes aj ty rano, apson nebudes zavidet. A bude k dospozicii kedy bude spotrebovat. zdar
bonbona ty si snad este nikdy nevyskusal sex rano??? mas vobec partnerku s ktorou zijes?
bombon,smola,ja by som ta NIKDY nechcela:-)