Chcela by som si kupit nejake lieky na chudnutie. Je ich tak vela, ze si neviem vybrat. Vie mi niekto poradiť. Chcela by som vediet o tych, ktore aspon trochu pomahaju.
Ktoré lieky na chudnutie sú najlepšie?
Mimochodom kde mam tu tu stranku co si mi pisala o tej diete
Ja ti uz neviem . Pred 2 mesiacmi som zaplatila 200 eur za jednu dietu od jednej znamej cvicitelky .Cela bola postavena na vypocte sacharidov. jedla som neuveritelne veci. schudla som sice za 9 dni 4 kg ale potom mi z tej diety bolo tak zle ze som musela prestat.
a udajne bez jojo efektu
kika32, pri Alli sa odporúča užívat každý večer pred spaním multivitamín nakolko alli môže zabranovat vstrebavaniu niektorých vitamínov, napr.A,E,K a D. Ja som si všetko predtým dokladne naštudovala a až potom som si ho kupila, nie som ten typ, že za každu cenu musim schudnut, moje zdravie mi za to nestojí...kika skus dietu na MMB, jedna pani tam schudla po nej aj si ju vymyslela 24kg a ponuka ju aj inym ženam za 3€... a veľmi si ju tam chvalia, udajne chudnu 3-4 kg za tyžden
Ako sa hovori pri kazdej akcii je reakcia.
Bobika 1 dufam,ze ti pomoze. Vsak na kazde telo to moze zaberat inac. To ze som mala po nom dost silne hnacky, ze som skoro nedobehla na zachod je pravda, a uz len z toho titulu som co to zhodila, ale cele telo som potom mala dehydrovane. Musela som si kupovat umele vitaminy ,lebo sa mi zacali hrozne lamat nechty a bola som stale unavena
no myslim, ze chudnut by sa malo bez liekov..co sa tyka toho alli..tu je zopar info zo studii..pomaha len velmi obeznym ludom aj to nie velmi (120mg cca 6kg za rok,60mg cca 4,8kg priemerne za rok) u ludi z BMI 25 az 28, ktori dostavali Alli 60mg neboli vysledky relevatne..
ano tam som zabudla napisat, že na slovensku...sorry
ja sa nemylim, položila som ti otazku, že na slovensku je v predaji cca 2 týždne a netvrdila som, že nikde inde na svete ho nemaju....však dobre, ked ti nezabral, tak nezabral, čo už....
Tak to sa mylis. Alli bol schvaleny uz pred 18 mesiacmi. To ze sa zacal na Slovensku predavat len nedavno neznamena ze nebol v predaji v zahranici. Ja som si ho kupila uz minuleho roku v Thajsku. V Amerika sa pouziva asi 2 roky