ahojte baby, som pred prvým pôrodom a bojím sa ho. k čomu by ste prirovnali kontrakcie a samotný pôrod? okrem toho celý čas ma sprevádzajú zápaly, bude to bolieť viac?
--------------- Článok na tému Tehotenstvo www.zdravie.sk
ano,a s cim si schytala a kto a preco a kedy a ako tom dopadlo??????????????????????
pri rodeni, to je taka bolest ako menstruacna, ale 40x silnejsia
karioll neviem ale viem si to predstavit :) vies tiez som tam dole raz schytala fallo, hej , mam dieta, fajnovy 24 hodinovy porod
jajka ma dieta,ak si dobre pamatam bingham to bola taka supa,ze aj teraz ked o tom pisem sa mi semenniky vracaju do brucha...
Karioll tak to si trafil....:)
jajka001-ty si rodila? :) Ak nie tak si na tom ako ja-chlap :)
ano,je to bizarne ale dufam jajka,ze vies ako bolia semenniky po zasahu mokrou futbalovou loptou
sa mi paci ked sa muzi vyjadruju k tomu, ako boli porod :DD
V podstate sa pôrodné bolesti prirovnávajú k onkologickým, to je holt fyziológia, no každý to znáša inak.
je to ako kolika :) ale prezijes :)
Najčítanejšie články
Staré a exspirované lieky nepatria do koša, sú nebezpečným odpadom. Zbavte sa ich takto!
McDonald’s spúšťa predaj náplastí, ktoré pomáhajú dvakrát
Emocionálna inteligencia nie je len vrodená. Môžete ju aj získať, hovorí terapeutka
Najčítanejšie vo fóre
Tlačové správy
Máte pocit, že je toho na vás veľa? Spomaľte na ostrove zdravého životného štýlu
Nie je lekár ako Váš Lekár. Poliklinika Váš Lekár radí, kedy stačí odpočinok a kedy sú potrebné antibiotiká
Ovocím za lepšou imunitou: Aké exotické druhy v zime nevynechať?
Využite rekreačný poukaz ešte do konca roka a podporte svoje zdravie!
Aktuálne na ZDRAVIE.sk
Osýpky na Slovensku: Úrad verejného zdravotníctva potvrdil 3 prípady u rodiny v Košiciach
Mýty a fakty o nebezpečnej baktérii legionela: Číslo päť vás určite nepoteší
Rodičia, pozor! Prvák by na chrbte nemal nosiť viac ako 2,5 kg! Ako predísť problémom s chrbticou u detí?
Fyzioterapeutka: Prezuvky do školy sú veľmi dôležité nielen pre vývin detskej nohy, ale aj pre vývoj chrbtice
Lekár: Pri ochoreniach prenášaných kliešťami sa ako prvé objavia chrípkové príznaky, horúčka, bolesť hlavy a svalov či nevoľnosť