Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

ako bolí pôrod?

bublik

no podla mna kontrakcie bolia ako riadna hnacka ale este ovela viac, najhorsie ked uz citis ze ides tlacit ale este nesmies :-) samotne finale je v pohode v porovnani s kontrakciami a nastrihu sa uz len potesis... ale hned po porode na to zabudnes, neboj, a ubehne ti to rycho. a potom sitie boli ako svina, a potom ked ti sestricka zmyka maternicu a potom ked sa hoji sitie a potom este aspon tyzden ked si sadas :-) ja som najviac trpela den dva po porode :-)

lusilia

No ja sa priklanam k prispevku Alexandry. Jasne, ze potrod boli, ale skor tie kontrakcie, porod uz je len vyvcholenie a velka ulava, od tych neskutocnych tlakov, ja som bola v kontrakciach 12 hod., takze parada. Uz to samotne vytlacenie trvalo tak pol hodku. A tiez som mala epidural a nezabral mi, takze 2,5 litra v prdeli, ale co uz, som poucena.

jajka001

videli ste film Frida? ta mala taku nehodu, v autobuse, tyc ju prepichla naskrz cez lonovu kost - ale uz idem radsej spat, lebo sa to tu zvrhne :)

Fallo

Tato tema by sa mala zmazat,lebo sa zacne zrejme po teme rodit tak akurat v zoologickej zahrade :)
A to je na zamyslenie :))