Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Super vôňa

ivanela

tomorrow od Avonu je jednoznacna vona, je to nadherna vona a chlapov pritahuje ako magnet =)
momentalne naj u mna je vona od DolceandGabbana-The One!!!je uzasne zvodna!!

sedmikraska

www.parfums.cz precitajte si jej zlozenie a uvidite preco ju milujem aj ja aj moj priatel, uz si ju kupujem 2 roky a inu uz ani nechcem, tato sa mi snad nezunuje nikdy

lovel

teraz pouzivam moschino i love love, lebo priatelovi velmi vonala na jednej casnicke, tak sa jej spytal, ze co to pouziva a kupil mi ju, je super a uz mi ju pochavalilo asi 5 ludi, nemyslim kamaratky, ale doktor, v obchode a tak.aj vyhrala myslim v eva vona roka jedno z prvych miest.
ale inac je moja slabost channel chance, to je moja zakladna.tu mam na policke stale.

nashira

Suhlasim s Lencou uplne .Vona dotvara osobnost a kazdy ma svoju vonu tela ,ktora ked sa spoji s vonou nejakeho parfemu ,alebo toaletnej vody je prijemna nielen jemu samotnemu ,ale aj okoliu.Ja pouzivam Celebre a cez leto Pumu/zltu,striebornu/.

lenca

mila vonka, asi ta sklamem, ale kazdemu chlapovi vonia ina vonavka, co jednemu moze vonat uzasne, druhy si s tou vonou pripomenie svoju otrasnu sefku v praci, lebo ta tu vonavku pouziva....treba si vybrat taku vonu, ktora ti pristane a nie ze sa ti paci, lebo si ju citila na niekom inom. Na kazdej zene vonia vonavka inak, hlavne je, aby si sa nenavonavkovala prilis, to sa chlapom nepaci