Ahojte, rada by som vedela, ktorá vôňa je straaaašne sexi pre chlapov. CHcem aby sa obzreli ked prejdem - na vônu.ďakujem
Super vôňa
Aj ked Light Blue je otrepana vona,mala a ma svoje caro. Ale vone by sa mali striedat, to je pravda Ajka. Niekedy je pekne ked zena vonia aj po telovom mlieku :-))
slusny muz suhlas ...tiez ju pouzivam..ale striedam to teraz momentalne s lanvin rose...teraz novinka celkom mi voni..a dlho som ta necitala :-)
aqua, ano, presne si to identifikovala. Zatial najkrajsia vona, ktoru som v zivote mala. Ale to este nepoznam tie, o ktorych tu vsetci pisete, takze moj nazor je subjektivny, ale s tou bozskou vonou neklamem.
EHM, vanilkovu vonu som pouziala skoro dva roky a potom mi uz z nej byvalo spatne, ked som ju citila. Ale je fakt krasna
rita 23, podla tvojho opisu pouzivas noami cambell cat deluxe at night, je to naozaj skvela vona, kam pridem tam sa ma pytaju aku vonavku pouzivam.som s nou velmi spokojna odporucam.
kazdemu sa paci ina vona, ale mna urcite uputa zena, ktora vonia po vanilke.
no čítam tu naozaj rôzne vône, ja osobne milujem od Cacharela vônu Perle je to fialový flakon s perlou. Je to moja jednotka
skuste ovonat DKNY - Delicious a uvidíte:-O
a este ak mozem poradit- najlacnejsie nackove vonavky su na letiskach, takze ak mate moznost...
este mam aj JENNIFER LOPEZ- LIVE LUX, je to krasna vona, ale nevydrzala by som ju mat na sebe kazdy den, pouzivam ju len obcas