Ahojte, rada by som vedela, ktorá vôňa je straaaašne sexi pre chlapov. CHcem aby sa obzreli ked prejdem - na vônu.ďakujem
Super vôňa
U mna jednoznacne rulezz Kate Moss vonavka:)))..zatial:)))
Vraj je velmi dobra aj Tom Tailor,ale neskusala som..
Spokojna som bola aj s Mexx
shelly
a tá voňavka z toho avonu, je taká v červenej flaštičke s čiernym vzorom???
čítam tu rôzne značky, no ja mám vôňu iba z Oriflame, ktorá v mojom prípade chalanov naozaj rozpálila (robila som totiž v mužskom kolektíve .o) ) volá sa Embrance, a je naozaj úžasná, teda aspoň pre mňa. je taká naslaslá, ale asi ju treba vyskúšať, či Ti bude sedieť ... : ))
Ja asi nie som príliš na voňavky. Nevravím že nemám žiadnu, ale ja mám dlho predlho jednu,a keď ju miniem kúpim si inú. Ale nikdy si neviem vybrať, neviem či sa trafím, či sa mi tá vôňa hodí. Neprikladala som tomu dôraz, ale ako to tu čítam je to dôležité :D je dobré mať stále tú istú vôňu? Alebo je dobré meniť vône?
mojmu priateľovi sa veľmi pači moja voňavka z avonu Little black dress. Je fakt krasna. Doporučujem.
tak, moja number one je tiez Light Blue, tu mam vzdy. Dalsia skvela je Gucci II a teraz som kamoske kupila The Beat od Barberry, jej sa hrozne paci, ale neviem ci je aj na SVK uz, lebo sme v zahranici. na mna je silna... Takze vonka, naozaj musis vyskusat, lebo ako tu uz bolo spominane na kazdom tele vonia inak ta ista vona... A ked sa tu uz spominali aj chlapi, tak pre chlapa sa mi paci Baldessarini, uz neviem nazov a teraz som kupila priatelovi YSL L'Homme, to je uzasne...
Ja vam poviem,ze uz roky pouzivam Dolce&Gabana light blue,som tym typicka,milujem tu vonu,je velmi pritazliva a sexy. Popritom som mala rozne vone pre zmenu,ale vzdy som sa vratila k tej mojej povodnej :-)
no kupila som si tiez Hugo boss pre zeny, ale ziadna vyhra, kupovala som ho na objednavku a tak som ho nechala kamaratke, ale ani jej extra nevonala