Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Super vôňa

myis

A najkrajsia vona pre chlapov je Gucci II modra, ta je nadherna.. Pouziva ju moj drahy a poradila som ju aj kamosom a vsetci sa do neho zamilovali

myis

Ja milujem Armani Mania, Armani Black Code, Gucci II, Calvin Klein Euphoria a Joop All about Eve. Teraz som dostala novu Ninu Ricci a nemozem ju citit.. Ale moj byvaly sef sa isiel zblaznit za vsetkymi co som vymenovala

odeur

slusny muz, som vydata a teda nepotrebujem aby sa za mnou chlapi obzerali, ale dokelu MUSIM VYSKUSAT ten BLUE. vdaka za inspiraciu. :)

rita23

na Vianoce som dostala parfum od naomi cambell, presny nazov neviem, ale je to cierny flakon s flakmi v ostroruzovej krabicke,cosi ako dark night,alebo cosi take tam bolo pisane, objavila sa to aj v reklame, jej vona je bozska, a hned mala uspech. Som

izzy

Armani Code je zaujimava, ale Flower Bomb je podla mna desna, nedala by som ta na seba ani za nic, vidis 100 ludi, 100 chuti.

vonka

ďakujem baby, beriem Vaše typy, skušam v parfumerke,no ešte zatial bombu som nenašla:-O, sú tu ďalšie typy, ktoré skúsim, len nedá sa to naraz, lebo môžem max. 3 vone ovonať resp. 2 na jednu ruku a na druhú, aby som vedela ako to bude na mojej koži. Idem aj dnes, vyskúšam zatial díky a pekny vikend