Ahojte, rada by som vedela, ktorá vôňa je straaaašne sexi pre chlapov. CHcem aby sa obzreli ked prejdem - na vônu.ďakujem
Super vôňa
ja mam versace-bright crystal tato vona je velmi charizmaticka a zaujimava je tiez hugo boss pre zeny ta je tiez prenikava a je to bomba.
A Metro má tiež super ceny...oproti značkovým parfumériam sú rozdiely neraz aj v tisícoch...to nepreháňam
Ja používam Lanvin Eclat...jeden kolega mi povedal,že voniam krásne eroticky...a teraz nedávno mi druhý kolega o dosť mladší polichotil,vraj pekne voniaš...čo máš za vôňu??
na letisku su fakt super vonavky a lacne, tiez ma vzdy lakaju nech ich vsetky ovoniam... ja neodolaaam..:)
Na letisku v Tel Avive som nasla novu nadhernu vonu Givenchy My Givenchy dream a som zavahala a nekupila ju :( a teraz s hrozou zistujem ze na SVK este nejak nedorazila :(( neviete niekto kedy by som ju nasla v obchodoch?
Z panskych je skvela Bvlgari Aqua Pour Homme.mna z panskych voni vacsinou zacne bolet hlava ale tato je uplne skvela...konecne mam darcek pre priatela :)
Najlepsia muzska vona je Ferrari Black, pouziva ju moja Laska ..strasne z nej saliem:P
pravdaze som mala na mysli gucci
Naomi Campbell-Cat deluxe napriklad..kazdemu vyhovuje nieco ine,dolezite je spojit osobnost+zaklad vone
ja nedam dopustit na klasiku
GICCI RUSH 2 !!!
ma pre mna cero...ale vona je velmi individualna zalezitost