Ahojte, rada by som vedela, ktorá vôňa je straaaašne sexi pre chlapov. CHcem aby sa obzreli ked prejdem - na vônu.ďakujem
Super vôňa
A ESTE SOM ZABUDLA NA ARMANI CODE...TO JE STRASNE KRASNA VONA..+ AFTER DARK OD JENNIFER LOPEZ :)
najlepsia vona aka je je VIKTOR & ROLF = FLOWERBOMB....KED SI KUPIS TUTO VONU TAK TI PRISAHAM ZE SA TA NAJMENEJ 10 LUDI ZA DEN SPYTA AKU MAS VONAVKU ZE VONIS NADHERNE..MNE KADY DEN VSETCI HOVORIA ZE VONIM PREKRASNE..CI ZENY CI MUZI,,,,MILUJU TU VONU A JA JU MILUJEM TIEZ....PRED NEDAVNOM U NAS ESTE NEBOLA A KUPOVALA SOM SI JU VYHRADNE V RAKUSKU LEBO LEN TAM BOLA DOSTAT ALE TERAZ JE UZ AJ U NAS..ALE JE DOST DRAHA OKOLO 200 SK..ALE HOVORIM AK NIC INE ASPON SI JU NAJDI (MAJU JU V DOUGLASE ALEBO NEJAKEJ LEPSEJ PARFUMERII..NEMAJU JU VO FANE A TAK...) CHOD JU ASPON OVONAT AKO S TESTERU ALE UVIDIS ZE SA ZAMILUJES!!!USPECH ZARUCENYYYYYYYYYYYY
zabudla som dodat, ze aj mojmu priatelovi sa velmi pacia tieto vone, co som spomenula, na mne :) ale najviac mu, zevraj, voniam bez vonaviek...cista chemia :))))
ja mam teraz doma true glow od dary rolins z avonu a crystal auru z avonu ale najcastejsie pouzivam christinu aguileru parfum, strasne dobre mi vonia :)
mne sa velmi paci isabella rosellini - storia alebo bella a esprit horizon.
PUMA FLOWING,CUCCI rush 2,
a este moja kamaratka miluje Esprit Connect fakt krasna a silna vona
ja som si momentalne velmi oblubila Pumu I´m going a inak mam rada vône z Avonu hlavne Pur Blancu a Paris...uzasne vone
ja som teraz objavila Naomi Campbell - Cat De Luxe at Night...je velmi pekna :)
suhlasim presne s tym co baby uz pisali.. ale plus pridavam, ze mna ocarila ta nova od Pumy.. uzasna kombinacia, krasna vona.. milujem ju..