Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Super vôňa

imunitka

Ja som dostala od priatela vonu Salvatore Ferragamo - Shine. Je podla mna strasne dobra a zaujimava, ale skor pre baby okolo 20 rokov.

srnka

na mojho priatela posobi velmi eroticky vona od christiana lacroixa-rouge, to je ta cervena z avonu, ale je trosku tazsia, zahadnejsia, skor na vecer. ja som sa pre zmenu zamilovala do kamoskinho armaniho-aqua di gio..skoda, ze je taky drahy:(((

italian girl

Mno ja uz 2 roky vkuse pouzivam vonu exclamation dance od coty....uplne mi sadla a jej velkou vyhodou je ze je strasne lacna-75ml telovy sprej za 60sk je teraz taka akcia a 50ml vonavky za max.300sk...akoze za tie peniaze je to nadherna vona a vzdy ked idem von mi chvalia ze krasne voniam a chalani ze som na spapanie...este aj na ulici a vb buse mi to chvalia:))mno podla mna je vhodna skor pre tie mladsie tak okolo 20-25 bo na starsej by to uz bolo nevhodne...

fiona

dievčatá baby, dnes mi prišiel z Ameriky parfém Juicy Couture, ktorý je ospevovaný, ale mne bohužial nesedi lebo je z kategorie povedala by som korenisto-orientalny. Ak su to baby, ktore tuto znacku poznaju z Ameriky a bol by zaujem, tak kludne predam...