Poradi mi niekto nejaky dobry recept ako omladnut? (Beriem rozne rady, sposoby relaxu, kremy, omladovacie kury, ako pomoct vnutornej krase vyplavat na povrch a pod....rady) Dakujem
PORADI NIEKTO 40-TNICKE AKO OMLADNUT ???
mas vlastnu skusenost? :))
delphia,
VYSKUSANE!
vsimni si Elizabeth Taylor a zopar inych.
Greta Garbo ( Gretka pekna Gretka) tiez mala mladych milencov.
mudre dcery mudrych matiek o tom vedia, a v Londyne to vidno.
Poznam jednu paniu ktora ma uz 102 rokov a ta sa len usmieva nad tym ako si UZILA ZIVOT.
Iveta citaj pozorne. v spojeni s tvojou osobou nebola rec ani o naivite a ani o laickosti. nenamyslaj to, co tu nie je napisane
K príspevkom na moju osobu- nie som vôbec naivná a nie som ani laik. V mojom poslednom príspevku som jasne napísala, že je potrebná výživa zvnútra aj zvonka.
Presne tak, co sa naucis v mladosti, v starobe ako keby si nasla :-))
hena, podla mna je uz neskoro...podla mna si sa mala spravat zdravo cely zivot, vela cerstveho ovocia, zeleniny, nefajcit, nepit alkohol, vela spat, neponocovat, pozitivne myslenie a tak dalej.....nepoznam ta a necitala som vsetky prispevky ale bez nejakych extra nastudovanych info viem, ze ziadne kremy a omladzovacie kury nepomozu...ak by pomohli, tak by vsetky hviezdy boli o dvadsat rokov mladsie.....a pritom maju na sebe lan kopec make-upu a su dobre nasvietene, ked sa fotia.....to da logiku, vsetky firmy, ktore zlubuju zazraky, skvele zarabaju na zufalych , prevazne zenach, ktore sa nevedia zmierit s vekom.....ale prirodu nikto neoklame.....
Co tak kvalitne milovanie s partnerom ?
Zelený čaj :)
presne tak,nikomu nejde o vrasky zien,len o peniaze...a och penazenky.../myslim,ze ked uz fakt zena chce si trochu vyhladit plet,tak chyrurgicky je to istejsie,ako nejake veci okolo/
ja sa musim smiat ked daju reklamu na krem proti vraskam a daju tam 20rocne dievca,ktore povie...ZE VRAJ NIKDY NEMALA VRASKY ,,RADA,,...a pritom 20rocne dievca este ani vrasky nemoze mat,ani niektora 30tnicka ich este nema...
BLUDY,BLUDY,BLUDY...
a tak isto sa smejem na reklame z RIASENKAMI ATD.
tiez nemam osobne nic,proti tebe IVETA,ale nie som az taka NAIVNA aby som vsetkemu verila...
mozno,to na cas pomoze,ale ked je problem vo VNUTRI CLOVEKA,tak nejaky pristroj nepomoze.../ked uz tak len na chvilu.../
vbacsina toho "omladzovania je podvod, jedna sa len o docasne vyhladenie vrasok.
Spomalenie starnutia(nehovorim vobec o omladzovani) sa da dosiahnut branim hromady antioxidantov a udrzovanim si dobreho travenia,cistenim-odmorovanim tela, pripadne doplnenim veci, co telu chybaju a branenim sa aktivne proti chorobam.
Z najucinnejsich latok spomeniem niektore adaptogeny, hlavne vytazok z astragalusu(astragaloside 4, ) ktory dokonca nadlzuje telomery na DNA!!!!
Tiez samozrejme vitamin C a E, velke davky resveratrolu a transresveratrolu a vytazku z morskej rastliny aclonia cava pod menom Seanol
Mnohe zelene sa tam tiez radia, ale s mensim prispevkom.