13 dňová mliečna dieta

Príspevok v téme: 13 dňová mliečna dieta
smutná

Poznáte ju, vyskúšal niekto? Čo si myslíte? Dá sa ňou schudnúť 7-8kg
DIÉTA
1. deň/9.deň:
07.00 hod.-1/4 l mlieka
10.00 hod.-1/4 l mlieka
13.00 hod.-1/4 l mlieka
16.00 hod.-1/4 l mlieka
19.00 hod.-1/4 l mlieka

2. deň/10. deň:
07.00 hod.-1 ks termix
10.00 hod.-10 dkg tvarohu
13.00 hod.-15 dkg bieleho mäsa
16.00 hod.-15 dkg zeleniny
19.00 hod.-2 vajíčka, 2 dcl čaju bez cukru

3. deň/11. deň:
07.00 hod.-10 dkg ovocia
10.00 hod.-10 dkg zeleniny
13.00 hod.-10 dkg tvarohu
16.00 hod.-1/4 l mlieka
19.00 hod.-15 dkg vareného mäsa

4. deň/12. deň:
07.00 hod.-1 ks termix
10.00 hod.-1/4 l mlieka
13.00 hod.-10 dkg zeleniny
16.00 hod.-10 dkg ovocia
19.00 hod.-10 dkg tvarohu

5. deň/13. deň:
07.00 hod.-2 vajíčka, 10 dkg zeleniny
10.00 hod.-10 dkg ovocia
13.00 hod.-15 dkg diétnej salámy
16.00 hod.-15 dkg ovocia, 15 dkg zeleniny
19.00 hod.-10 dkg zeleniny, 1/4 l mlieka

6. deň:
07.00 hod.-10 dkg šunky
10.00 hod.-10 dkg ovocia
13.00 hod.-10 dkg tvarohu
16.00 hod.-10 dkg chudého mäsa
19.00 hod.-1/4 l kyslého mlieka

7. deň:
07.00 hod.-2 vajíčka
10.00 hod.-10 dkg tvarohu
13.00 hod.-10 dkg ovocia
16.00 hod.-10 dkg chudého mäsa
19.00 hod.-1/4 l mlieka

8. deň:
07.00 hod.-20 dkg ovocia (jablká)
10.00 hod.-20 dkg zeleniny
13.00 hod.-20 dkg ovocia
16.00 hod.-20 dkg zeleniny
19.00 hod.-20 dkg ovocia

mendy

ok skusim z pohybom a uz naplno,lebo napr,vcera na obed som si dala syr asi 150g ale vecer uz nic ani na olovrant inokedy by so bola hladna teraz naprskana to je super taakze dneska idem naplno mam 4 den tak dufam ze to dako dozeniem aj ked nechcem schudnut 16kg:)to by bolo wela

chruminka

a este taka jedna malickost.... to s tym cvicenim velmi neprehanajte.. . kazdu seriu tak 5 az desat minut, lebo to staci na rozpustenie tukov... ak to prezeniete casto krat vam nabehnu svaly, a tie su tazsie ako tuky, takze tak... // ak ide o mlieko, v ziadnom pripade plnotucne.... kopa tuku.. staci vam aj nizkotucne vypit. alebo resp, polotucne.. nech nemate pocit ze vodu pijete. // pokial ide o termix... nenahradzat jogurtom- a jedzte vanilkovy alebo skratka nejaky biely... nie cokoladovy.. ten ma v sebe kako a kopu susiny, cize-tuky. pokial ide o to biele masko... -nesolit.. sol na seba viaze vodu.. vnutorne myslim. takze sa z toho pribera.. to vajicko v pohode osolte, bo je male, a sol trocha treba.. ale to masko.. fakt takmer nesolit... // absolutne ziadny sukor, ziadne gumene medvediky ako som citala, ziadne chipse.. a ani colu v bare.. skratka si dajte bonaqu .. teda mineralku a hotovo..o... tychto prvych 13 dni sa azatnite a neopovazte sa pit alkohol.... to si rovno mozte nasypat cukor do puse.... alebo dat slaninovu pizzu... to len kym si organizmus zvykne.. chapete... potom neskor sa ozierajte kolko chcete.. len nech si telo zvykne na tie urcite davky... tych 13 dni je na to ako stvorenych...

chruminka

takze.. ak chcete naozaj schudnut s touto dieto.. mne sa to podarilo. tych 16 kil v pohode.. : kazdy kto ma pevnu volu to dokaze..... ale treba sa zatat, a povedat si ze to naozaj chcete.... ani neviem kde vam mam zacat radit... napisem najprv o tom pohybe.. dolezite je... necvicit kazdy den rovnako.. napriklad ja som si jeden den dala rano 10 min, poobede 10 minut,, vecer brusaky.. na druhy den som isla rano behat, poobede som vynechala , vecer plavaren.. chapete.... pohyb je na tejto diete to najdolezitejsie co moze byt... nevazte sa kazdy den!!!!!! to je total blbost.. staci kazde tri dni!!! a to je fakt dolezite,, hodne zavisi na psychyke... sirupova voda,?? blbost!!!! bcista voda, alebo caj... najlepsie caj na chudnutie.. ak chcete malinovku a caj vam polezie krkom kupte si reduktu.. tie sumive tablety,,, viem ze pomahaju len tak 50 percent ludom, ale ako napoj je to dobre, sladke, a nema to ziadne kalorie.. ak budete jest zeleninu... v ziadnom pripade nie zavaranu.. ako som tu uz niekde pocula--- najvacisa blbost.. cerstva musi byt... a ovocie si vyberajte dobre,, najlepsie nejake jablcko... BANAN- blbost.... nema vitaminy, ale ma cukry.. takze banany nejest... ked tak polku... aspon vas zasiti.. tíí co maju odpor k tvarohu: nemusite jest celu tu davku tych 20 dkg ci kolko to je... kludne si namerajte 20, ale zjedzte len 10.poprve vam nebude zle a po druhe .. budete mat dobry pocit ze ste zjedli ece menej ako mate dovolene.. na pohyb fakt nezabudat... zvyknit si uz do predu na to, ze ak si myslite ze po tych 13tich dnoch sa nazerete do prasknutia, tak OMYL!!! budete sa musiet stravovat v tych istych hodinach a podobne ako cez tu dietu.. jasne ze bude treba zpestrit jedalnicek, ale uplne minimalnimi davkami. poviem vam z vlastnej skusenosti.. ja som schudla tych 16 kil... ale drastarnou... dokonca som obcas pouzila aj gutalax.. pretoze ist pri tejto diete na vecko.. je takmer nemozne.. nemate z coho... // tato dieta vam odzakladu zmeni zivot... ja som schudla z tych 68 na 52.. tak si viete predstavit.. dobre si rozmyslite ci ju budete drzat.. bo ja som bola taka psychycky doebkana,,,, ze som mala sklony k anorexii..... // ak mam odporucit dietu.... fak sa da len pohybom schudnut.. myslim ze nik to lepsie neodporuci ako ja...... otazky????

whee_ee

gretka, nastuduj si stranku -odkaz odstránený- ... okolo chudnutia je tam toho hrozne vela:)... ja som si tam vsetko nastudovala, fakt to pomaha:).. da sa tam aj vypocitat osobne BMI, ale okrem hodnoty ti tam hodi aj odporucane davky kj, atd:)

gretka

ninka, dakujem za napad, znie to dobre. ja tuto dietu neplanujem drzat, radsej sa budem viac hybat.

whe_ee, prosim ta a kolko kj je na den potrebnych a kolko konkretne pri chudnuti, sú tam nejake hranice?Ja sa v tom moc nevyznam, tak budem rada ak poradis :)

mendy

nevejm men tato dieta vyhovuje apon sa naucim ppat stredmo a nie prezierat sa lebo ja si povjem ze ranajky musli a jogurt a potom o 30min vo mne skonci cele musli takze sa mi stiahne zaludok aspon