13 dňová mliečna dieta

Príspevok v téme: 13 dňová mliečna dieta
smutná

Poznáte ju, vyskúšal niekto? Čo si myslíte? Dá sa ňou schudnúť 7-8kg
DIÉTA
1. deň/9.deň:
07.00 hod.-1/4 l mlieka
10.00 hod.-1/4 l mlieka
13.00 hod.-1/4 l mlieka
16.00 hod.-1/4 l mlieka
19.00 hod.-1/4 l mlieka

2. deň/10. deň:
07.00 hod.-1 ks termix
10.00 hod.-10 dkg tvarohu
13.00 hod.-15 dkg bieleho mäsa
16.00 hod.-15 dkg zeleniny
19.00 hod.-2 vajíčka, 2 dcl čaju bez cukru

3. deň/11. deň:
07.00 hod.-10 dkg ovocia
10.00 hod.-10 dkg zeleniny
13.00 hod.-10 dkg tvarohu
16.00 hod.-1/4 l mlieka
19.00 hod.-15 dkg vareného mäsa

4. deň/12. deň:
07.00 hod.-1 ks termix
10.00 hod.-1/4 l mlieka
13.00 hod.-10 dkg zeleniny
16.00 hod.-10 dkg ovocia
19.00 hod.-10 dkg tvarohu

5. deň/13. deň:
07.00 hod.-2 vajíčka, 10 dkg zeleniny
10.00 hod.-10 dkg ovocia
13.00 hod.-15 dkg diétnej salámy
16.00 hod.-15 dkg ovocia, 15 dkg zeleniny
19.00 hod.-10 dkg zeleniny, 1/4 l mlieka

6. deň:
07.00 hod.-10 dkg šunky
10.00 hod.-10 dkg ovocia
13.00 hod.-10 dkg tvarohu
16.00 hod.-10 dkg chudého mäsa
19.00 hod.-1/4 l kyslého mlieka

7. deň:
07.00 hod.-2 vajíčka
10.00 hod.-10 dkg tvarohu
13.00 hod.-10 dkg ovocia
16.00 hod.-10 dkg chudého mäsa
19.00 hod.-1/4 l mlieka

8. deň:
07.00 hod.-20 dkg ovocia (jablká)
10.00 hod.-20 dkg zeleniny
13.00 hod.-20 dkg ovocia
16.00 hod.-20 dkg zeleniny
19.00 hod.-20 dkg ovocia

elle

Neznášam ked nevzdelaný človek radí ľudom ako má zmeniť svoj stravovací režim a pritom si vôbec neuvedomuje ako mu môže škodiť. Takúto diétu by ti určite nedoporučil nejaký dietológ. A že mlieko požiera tuky! Skôr z teba vycucia život a vitalitu! Odporúčam sa vzdelávať, v tomto smere máš velké medzery.

elle

Mata-hari ty ani nemáš šajnu čo slovo "atribut" znamená! Naštuduj si slovník cudzík slov a nelanár ľudí piť mlieko, čo je najväčší alergén.

mata_hari

...tak jasan, že ak začneš opať fičať na prežieraní, tak opat naberieš.. a tiež je rozdiel, ked niekto potrebuje zhodiť 3-5 kg, alebo 20 kg...

mata_hari

s tou dietou dá schudnúť,mám to overené od viacerých.. A čo týka mlieka..mlieko je prostriedok,ktorý zasýti, a celkovo...je potvrdené, že mliečne produkty pomáhajú pohlcovať v tele tuky.. takže, netvrdím, že človek, ktorý vrhne na tento spôsob diety, zo dna na den bude strácať na váhe..ale ak obmedzí prísun kalorii ako cukor, biele pečivo atd...a do svojho jedálnička vsunie mliečne výrobky, biele maso atd..musí s váhou isť dolu...a samozrejme, pitný režim dosť významný atribut..

666martin666

ked chcete schudnut tak sa musite aj pohybovat napr.behat,byciklovat.ku kazdaj diete musi byt aj pohyb,lebo tak nic neschudnete ked nebudete mat pohyb.

elle

No toto je najnezdravšia dieta o akej som počula. Baby nerobte to ! Dospelý jedinec by mal mlieko vylúčiť z jedálnička. Ako dojčence sme boli odkojené na materinskom mlieku, a to nám celkom iste stačí pre ďalší vývoj. Videli ste už iného dospelého jedinca piť mlieko? napr. kravu, koňa? Nie! lebo je to neprirodzené. Mlieko nás zahlieňuje a je to obrovský alergén. A taktiež oslabuje imunitu, hlavne to kondenzované v krabičke.Je to iba biznis. Aby ste nedostali hypovitaminózu, Radšej vyskúšajte prirodzenú, surovú stravu. Schudnete, vyčistí sa vam plet a budete zdravé a krásne.

Nikuska91

a este daco...nezabudnite veela pit..to je velmi dobre pri chudnuti..Dufam,ze ma neberete,ze co tu ta mudruje,ale chcela som len vniest nejaky ten novy napad na (podla mna) celkom rozumny sposob chudnutia.Sak dajte vedet ak nahodou vyskusate...
:))

Nikuska91

Ahojte vsetci...podla mna drzat tuto dietu je naozaj chore ako povedal -Poradca-.Ja na vasom mieste by som asi umrela od hladu a nevladala by som zrejme vobec nic..Nechcem nikomu ukrivdit-je mozne,ze sa JOJO efekt nedostavil.Ale na to mam taky nazor,ze ono to nemusi byt hned o niekolko mesiacov.Mam kamaratku,ktora chudla podobnym sposobom a aj ked sa jej kila nevratili hned,tak po case mozno aj po nejakom polroku sa jej pomalinky,ale isto vracali.Tak naco trapite svoje telo hladovkami a podobnymi mliecnymi dietami?
Co keby ste skusili nieco naozaj spolahlive?hm?

Napriklad:rano sa normlane naranajkujes.Napriklad musli so susenym ovocim-co chuti naotaj velmi dobre a dokonva to obsahuje aj mnozstvo dolezitych vitaminikov.Potom neskor si date nejaku tu desiatu-ovocie alebo na co dostanete chut a potom na obedik to co sa najde,ale s mierou a nemuselo by t byt moc mastne.Ved naco tyrat telo.potom aj nieco na olovrant spapajte-zase s mierou a ked tak sa snazte co najzdravsie.Potom o tej 5-tej,6-tej (podla toho ako chodite spat) si date naprikladnejaky chcelib celozrny s cimkolvek..ale zase s mierou.

Podla mna to nieje az tak zly sposob stravovania a zaroven aj chudutia.ja som takto schudla 2 kila.Aj ked to nebolo hned zo dna na den,ale aj tak som spokojna lebo viem,z sa uz neprejedam a nejake tie kilecka zisli.A najdolezitejsie je,ze zisli pomaly-zice ta sanca na JOJO efekt je uz mensia.Nemyslite?Ked k tomu vsetkemu obcas prihodite nejake tie brusaciky,tak urcite budete spokojne a krasne...drzim palce.treba vyskusat! :)