ahojte:)chcela by som sa opytat ake mate skusenosti s hak Minerva..pribera sa po nej?
Antikoncepcia Minerva
Jéééj ďakujem že si sa ozvala maruska_123 :)...takže prvý krát jem aj počas to som nevedela :)...a ešte raz ti veľmi pekne ďakujem :)...a ty používaš nejakú?...lebo ja to chcem kvôli pleti až sa mi zlepší tak ja len či máš nejakú konkrétnu skúsenosť?
zacnes v prvy den menzesu, potom uzivas 21 dni, potom 7 dni pauza a potom zas nove balenie 21 tabliet bez ohladu na menzes, zas 7 dni pauza a tak stale dookola
Dobrý deň :)
Chcela by som sa opýtať na antikoncepciu Minerva :)...akurát dnes som si ju bola zobrať z lekárne lebo mi ju predpísala gynekologička :)...len trošku som to nepochopila ako ju mám začať užívať keď dostanem prvý deň menštruáciu tak si ju dám a potom ako ďalej mám pokračovať ďalšie dni či ako začať? :(...čítala som aj letáčik o tom,ale nepochopila som to :(...ale keď sa do toho dostanem bude to jednoduchšie ja viem :(...ale vopred ďakujem za odpovede :)
voza88 mala by som zaujem o 3 balenia HAK minerva...je este k dispozicii?
LadysFilth haha.. dufat mozes, ale nezmeni sa absolutne nic. lebo mierva a chloje je uplne ta ista hak len od ineho vyrobcu. takze si sa dala pekne nachytat
No ja som brala minervu rok a pol a ten posledny polrok bol uplne strasny , ziadna chut do sexu nič ....teraz som zacala brat chloe a dufam ze sa to zmeni , lebo ma šlahne !
Ja beriem minervu uz takmer 2 roky a nic sa nezmenilo. Vobec som nepribrala a ani nemam mensiu chut na sex :)
No baby co tu citam od Vas tak neviem neviem ja berem minervu uz 4 roky a pribrala som 8kg co je uz na mne vidiet a skusala som vsetko mozne aby som schudla na predoslu vahu, a chcem prejst na inu aj ked doktor ma uistoval ze to z toho nie je. Poradte nejaku hak.
pretoze obsah a zlozenie hormonov su velmi zatazujuce a neprijaznive pre telo pri dlhodobom uzivani. maju sa uzivat len 2-3cykly po vymyznuti prejavov pre ktore bola minerva (diane, chloe, vreya) predpisana
nesmu sa uzivat dlhsie ako rok??,preco pre boha????:O