pre ženy, kt. vysadili hak...

RNG

Evula, hormonalne veci sa nevyrovnaju za tyzden dva, trva to mozno az 2 3 periody, kym to prejde do normalu a pravidelnosti. Zalezi aj od mnozstva yamu, ktory beries aj od stavu hormonalnych nedostatkov.
Mala si to zrejme dost zle, ked si musela ist na vyvolavacky.
Takze trpezlivost a ber toho yamu aspon 2 gramy denne, pokial sa ti to nestabilizuje na normalny termin.
Potom uvidis, ci ti ho treba brat v malych davkach(1 gram denne), alebo ci si telo vie pomoct aj bez neho.

evula

RNG: uz 3. tyzden uzivam koren diveho jamu, pretoze som po par rokoch vysadila antikoncepiu, a kedze bez nej nemam pravidelnu menstruaciu, chcela som to vyskusat... ked som predtym vysadila tabletky, menzes som nedostala aj 3 mesiace, musela som ist na vyvolavacku... teraz ale, tyzden pred terminom dalsieho, mam spinenie, nikdy som to nemavala, ked som brala tabletky... moze to byt tym jamom? mam pokracovat v uzivani? dakujem

RNG

Pupalkoveho oleja beries lyzicku, to su asi 4 gramy. To je viac nez dost.
Ostatne si prisposob podla toho, ako sa citis.
Ak prestanes mat problemy, nepotrebujes ziadne doplnky.

RNG

sara 13, samozrejme to mozes tak brat.
Jedine problemy s potravinovymi doplnkami su, ze ludia niekedy beru vela koncentratov a nepiju dost vody. Alebo zoberu viacero doplnkov, ktore maju tie iste zlozky.
V tvojom pripade to nie je tak.

sara13

RNG zacla som brat yam 3x3 tyzden a potom chcem prejst na slabsie davky, tak isto damianu 2x1 po tyzdni uz slabsie davky, tak isto pupalkovy olej 2xdenne kavovu lyzicku. mozem to takto brat? a porpitom beriem doplnyk na vlasy, nechty a plet, mozem to uzivat naraz?

pravda je taká...

teraz mi napadlo, že ked som brala harmonet pred 4-5 rokmi, potom cilest, a po vysadení som trpela depresiami, len vtedy som bola mladá a som si neuvedomovala, až s odstupom času...

ruzena

Moje telo sa dostalo do normalu hned, aspon som si nevsimla ze by bolo nenormalne. Menstruacia vsetko v poriadku. A to som brala HAK snad 10 rokov.