chcela by som sa vás spýtať, dámy, ako dlho trvalo po vysadení hak, kým sa vaše telo úplne dostalo do normálu... a ak mi viete poradiť nejaké prírodné prostriedky na urýchlenie tohto procesu - alebo aspon lepšie prežívanie. díky vopred.
pre ženy, kt. vysadili hak...
babenky, ked som ja vysadila antikoncepciu, tak rok a pol som bez vyvolavacky menstruaciu nedostala... neuzivala som nic, ziadne vitaminy a ani ine latky navyse. Dufam, ze teraz sa to uz upravilo. Ale ani predtym som nemavala pravidelny cyklus.. okrem obdobia, ked som HAK uzivala.. to bol aj jeden z dovodov, preco som ju brala.
A akým zázrakom by ti teda vyvolala menzes? jasne že sú to hormony!
vyvolavacka nie su hormony....radsej vhod..ja som tiez vysadila, mam menzes dostat za tyzden ale ma strasne pobolieva pravy vajecnik uz dva tyzdne , teraz ustalo, klop klop..sa nam rozbiehaju vajecniky:)
baby, tak ja uz fakt neviem..pred dvoma mesiacmi som vysadila HAK..po 8 rokoch, diane 35, uz mesiac beriem doplnky ako tu pisal rng...a menzes stale nikde. Pijem aj alchemilkovy caj..a od kedy som vysadila, tak ma stale pobolieva v podbrusku ako keby som mala kazdu chvilu dostat..ale teraz posledny tyzden ma uz ani nic neboli..nechapem tomu..???a vyvolavacku nechcem..nechcem uz umele hormony ani citit...
baby skúste tomuto pánovi tu napísať váš problém, isto vám odporučí nejaké potrav. doplnky - www.zdravie.sk
ja , a vysadila som nakoniec, len prvy mesiac je to zatial a le tyzden po vysadeni take bolesti v podbrucku, pulzujuca bolest vajcnika a si tyzden..uvidime, c bude potom
ahojte, vedeli by ste mi poradit? rok som brala yadine, ale teraz sa so mnou rozisiel priatel, takze by som HAK uz brat nemusela... ale ja mam od 13tich problemy s bolestivou menstruaciou- v prvy den vraciam, mam krce, ani 3 ibalginy nepomozu, niekedy aj odpadavam.. ale z Yadine som bola vo vztahu podozrievava, naladova... tak mi lekar predpisal Yasminelle, vraj su slabsie.. neviem, co mam robit.. na jednej strane sa nechcem zbytocne cpat hormonmi, no na druhej strane mam vysloveny des a hrozu z menstruacie, ked vysadim HAK.. a ak ju vysadim, nemala by som ju opat zacat brat skor ako o pol roka.. bola niektora z vas v podobnej situacii? ako by ste to riesili? dakujem