pre ženy, kt. vysadili hak...

sara13

ved presne preto som ju aj ja brala. ako dlho si ju uzivala? ja skoro 10 rokov. mala si aj priznaky ako pred menzesom ci vobec?

mimi.a

babenky, ked som ja vysadila antikoncepciu, tak rok a pol som bez vyvolavacky menstruaciu nedostala... neuzivala som nic, ziadne vitaminy a ani ine latky navyse. Dufam, ze teraz sa to uz upravilo. Ale ani predtym som nemavala pravidelny cyklus.. okrem obdobia, ked som HAK uzivala.. to bol aj jeden z dovodov, preco som ju brala.

sara13

Baby co mam robit vysadila som HAK, beriem doplnky na upravu hormonov, pocitujem priznaky ako pred menzesom ale stale nic, uz mam brucho ako v druhom mesiaci ale menzes nemam.

cukrulka

vyvolavacka nie su hormony....radsej vhod..ja som tiez vysadila, mam menzes dostat za tyzden ale ma strasne pobolieva pravy vajecnik uz dva tyzdne , teraz ustalo, klop klop..sa nam rozbiehaju vajecniky:)

zuziacik24

baby, tak ja uz fakt neviem..pred dvoma mesiacmi som vysadila HAK..po 8 rokoch, diane 35, uz mesiac beriem doplnky ako tu pisal rng...a menzes stale nikde. Pijem aj alchemilkovy caj..a od kedy som vysadila, tak ma stale pobolieva v podbrusku ako keby som mala kazdu chvilu dostat..ale teraz posledny tyzden ma uz ani nic neboli..nechapem tomu..???a vyvolavacku nechcem..nechcem uz umele hormony ani citit...

sara 13

viete mi povedat po akej dobe mozem dostat menzes ked som vysadila antikoncepciu pred mesiacom a zacla som pred tyzdnom brat doplnky na prirodnej baze od RNG, mam priznaky ako ked ma prist menzes ale stale nic. skusala ste niektora tieto doplnky,prisiel vam menzes po nich*?

dadaa

ja , a vysadila som nakoniec, len prvy mesiac je to zatial a le tyzden po vysadeni take bolesti v podbrucku, pulzujuca bolest vajcnika a si tyzden..uvidime, c bude potom

envy1234

ahojte, vedeli by ste mi poradit? rok som brala yadine, ale teraz sa so mnou rozisiel priatel, takze by som HAK uz brat nemusela... ale ja mam od 13tich problemy s bolestivou menstruaciou- v prvy den vraciam, mam krce, ani 3 ibalginy nepomozu, niekedy aj odpadavam.. ale z Yadine som bola vo vztahu podozrievava, naladova... tak mi lekar predpisal Yasminelle, vraj su slabsie.. neviem, co mam robit.. na jednej strane sa nechcem zbytocne cpat hormonmi, no na druhej strane mam vysloveny des a hrozu z menstruacie, ked vysadim HAK.. a ak ju vysadim, nemala by som ju opat zacat brat skor ako o pol roka.. bola niektora z vas v podobnej situacii? ako by ste to riesili? dakujem