Aké kontaktné šošovky sú podľa vás najlepšie(Značka,doba výmeny)?
Najlepšie kontaktné šošovky
lepsie sedia? alebo preco je to take dolezite??
Tá vyššia priepustnosť kyslíka je veľmi dôležitá, aby šošovky v oku nebolo cítiť :)
Za seba odporúčam AIR OPTIX Aqua. Necítiť ich v oku (resp. minimálne až vôbec), vyššia priepustnosť kyslíka, takže nemám pocit suchého oka. Používam 3 mesačné balenie. Vo vnútry balenia sa nachádza 6 samostatne balených kontaktných šošoviek (1 ks šošovky mesiac). Cena balenia sa pohybuje približne okolo 20 - 25 €.
hm. O tej značke som ešte nepočula, asi neni moc známa, čo?
Ja už roky nosím iba mesačné šošovky Soflens a som s nimi maximálne spokojná. Raz som si urgentne musela zaobstarať šošovky z Dm drogérie ale mne osobne vôbec nesadli, zdali sa mi príliš hrubé a v očiach som pociťovala také nepohodlie, jednoducho mi tak akoby prekážali. Inak si šošovky objednávam výhradne online z www.vasesosovky.sk a vždy som s nimi bola spokojná. Často mávajú akcie, darček zdarma, bonusový tovar a pod. a vždy to bolo doručené veľmi rýchlo. Cez www.kodino.com som našla aj že sa dá využívať cashback, takže o to lepšie.
ja som nikdy nemala problemy s kontaktnymi sosovkami, hocijake mi sadli, problemy som mala vzdy len so suchostou v ociach, rozne sosovky mi sposobovali rozne suche oci... nikdy som sa nezaobisla bez umelych slz ocutein, kazdy den som kvapkala ked som mala sosovky, to bol jediny problem u mna
Dakujem za tip pojdem sa tam pozret. Necham sa teda radcej vysetrit, aby som ociam nejak neublizila
Pokial nemáš žiadne skúsenosti so šošovkami, tak by som sa do toho sama nepúštala. Nechaj sa najprv vyšetriť odborníkom, napr. optometrista v optikaexclusiv ťa vyšetrí a vieš na čom si. Môžeš si hneď zakúpiť priamo padnúce šošovky.
Mna by zaujimalo ci kupujete sosovky z internetu alebo radsej v kamennom obchode? Mala by som zaujem a neviem dke zacat. Dakujem.
najlepsie kontaktne sosovky - jednoznacne optikaexclusiv