Aké kontaktné šošovky sú podľa vás najlepšie(Značka,doba výmeny)?
Najlepšie kontaktné šošovky
Otázočka, myslíš nosenie cez deň aj v noci?
Otazočka myslíš nosenie cez deň aj v noci?
acuvue oasys su na kontinualne nosenie?
Ja mam acuvue oasys 2-tyzdnove uz 2 roky a som s nimi uplne spokojna, ine vlastne ani nepoznam, kedze nemam dovod experimentovat a sama by som sa ich ani neodvazila vymenit bez predchadzajuceho vysetrenie ocnou lekarkou. Na nete stoja 720 sk.
ja som uz take kupila na www.vasesosovky.sk, tak som zvedava
Zdravim, doporucujem nakupovat na www.e-optika.sk . Ceny sice nemaju uplne najnizsie, ale su naozaj spolahlivy. Kupujem sosovky 1-day acuvue moist a najneskor do 48 hodin ich mam vzdy doma. A ked som potreboval poradit, tak naozaj vedeli o com hovoria. Myslim ze maju aj klasicke optiky, takze fakt odporucam. Cena predsa nie je vzdy vsetko a navyse su snad jedinym slovenskym e-shopom.
ja kupujem na -odkaz odstránený- Bausch a Lomb optima FW trojmesačné.V balení sú štyri šošovky na pol roka a k tomu aj ReNu roztok ten stojí v lekárni cca460 korún na objednávku 1000rorún 3 kusy takže cez internet určite ušetrím.Tie šošovky nosí každý deň od rána do večera a vydržia aj o tri týždne dlhšie.Je spokojná.
Nebudem radsej povedat kde som v minulosti nakupovala. Dodacia lehota bola dlha, ceny vysoke. Teraz nakupujem na www.vasesosovky.sk a som spokojna.
Ahoj, na nosimsosovky nenakupujte! Dopravu maju strasne drahu. Najprv sa tvária, že je iba za 4EUR a potom pri platbe sa človek dozvie, že za dobierku su ďalšie 3EUR. Takže 7EUR za dopravu. No, ale keďže som mal všetko vyplnené, tak som to nakoniec i objednal. Trvalo to skoro dva týždne než to prišlo. Nikdy viac. Myslím, že najlepší sú na -odkaz odstránený-