Najlepšie kontaktné šošovky

kiki

Ja mam acuvue oasys 2-tyzdnove uz 2 roky a som s nimi uplne spokojna, ine vlastne ani nepoznam, kedze nemam dovod experimentovat a sama by som sa ich ani neodvazila vymenit bez predchadzajuceho vysetrenie ocnou lekarkou. Na nete stoja 720 sk.

aresik

Zdravim, doporucujem nakupovat na www.e-optika.sk . Ceny sice nemaju uplne najnizsie, ale su naozaj spolahlivy. Kupujem sosovky 1-day acuvue moist a najneskor do 48 hodin ich mam vzdy doma. A ked som potreboval poradit, tak naozaj vedeli o com hovoria. Myslim ze maju aj klasicke optiky, takze fakt odporucam. Cena predsa nie je vzdy vsetko a navyse su snad jedinym slovenskym e-shopom.

zuzana12345

ja kupujem na -odkaz odstránený- Bausch a Lomb optima FW trojmesačné.V balení sú štyri šošovky na pol roka a k tomu aj ReNu roztok ten stojí v lekárni cca460 korún na objednávku 1000rorún 3 kusy takže cez internet určite ušetrím.Tie šošovky nosí každý deň od rána do večera a vydržia aj o tri týždne dlhšie.Je spokojná.

robo2

Nebudem radsej povedat kde som v minulosti nakupovala. Dodacia lehota bola dlha, ceny vysoke. Teraz nakupujem na www.vasesosovky.sk a som spokojna.

jarda

Ahoj, na nosimsosovky nenakupujte! Dopravu maju strasne drahu. Najprv sa tvária, že je iba za 4EUR a potom pri platbe sa človek dozvie, že za dobierku su ďalšie 3EUR. Takže 7EUR za dopravu. No, ale keďže som mal všetko vyplnené, tak som to nakoniec i objednal. Trvalo to skoro dva týždne než to prišlo. Nikdy viac. Myslím, že najlepší sú na -odkaz odstránený-