Najlepšie kontaktné šošovky

jablonkaa

hmm, su rozne stranky, napr. www.isosovky.sk, www.e-optika.sk, www.nosimsosovky.sk, www.kontaktne-sosovky.sk a www.sosovky-kontaktne.sk. popozeraj si tovar, porovnaj si ceny, nieco je vyhodnejsie na jednom i-obchode, nieco na inom. ja objednavam z posledneho spominaneho, som spokojna, platim az po prevzati balicka, pri nakupe nad 2020 sk (myslim) je postovne zdarma, tak vzdy vezmem dvojbalenie roztoku a dve skarulky sosoviek.
len nezabudni, aspon raz rocne predsa musis navstivit ocneho lekara, alebo optika, je dolezite skontrolovat predny segment oka, ci nedochadza k nejakym zmenam na rohovke.

hmm...

a kde kupujete sosky na nete? na akej stranke? ze ma to doteraz nenapadlo, ze cez net !! a ja v optike stale miniem majland...

naturelka

Ja som celkom spokojná s Acuvue Advance, podľa výrobcu sú 2-týždňové, ale vydržia mi dlhši.Našla som dokonca optiku, kde balenie so 6ks stoja cca 900 Sk. Pri skúšaní iných KŠ som mala problém si zvyknúť na dioptriu. Aj keď bola taká istá, každý výrobca to má akési iné, a tak som ostala pri mojich osvedčených.

jablonkaa

urcite si pytaj air optix, neviem po kolko ich predavaju v tvojej optike, ale kazdopadne mesacne su vyhodnejsie.
ja ich kupujem u opticky za 1500,-, na internete za 890,.sk dobry rozdiel, vsak?

jablonkaa

deddy, no surevue su presne len do -9D. air optix sa vyrabaju do -10D. tak si pytaj, urcite. a teraz mas ake k.š.?

jablonkaa

ja nosim air optix, mesacne sosovky, ktore sa daju nosit kontinualne az 7 dni a 6 noci. je to vyborna vec, ak potrebujes cestovat, alebo si ich jednoducho nemozes na noc vyberat, napr. pri stanovacke, svadbach, zabavach... maju vysoku hodnotu priepustnosti pre kyslik, su zo silikonhydrogelu.
pytaj si u optika skusobny par. ja som vyskusala, nosim air optix uz asi pol roka a uz sa nevratim k surevue. survue som pritom nosievala dlhe roky.