ahoj všetci, dlho som tu nebola. Lesanka, zdravím Ťa, ešte sme sa nestreli - jasné že by bolo lepšie keby sme sa tu stretnúť nemuseli (kebyže tu nikto z nas nemame co robit lebo proste lupus nemame :-) ale keď už máme - čo nám ostáva!
čo sa týka Wobenzymu ten poznám a užívala som ho už pár rokov dozadu,odporúčala mi ho imunologička a myslím že jej môžem veriť, aj mi vždy dosť pomohol. Beriem ho aj teraz. No a Medrol beriem ja (Prednizon nie, ten som dostala iba v nemocnici a bol to deň keď som zjedla všetko čo mi pod ruky prišlo!) + ešte Endoxan. Vedľajšie účinky - tých je veľa a sú veru tiež všeliaké. takže človek si teda asi veľmi nevyberie... :-(
mometálne ma chytá nejaké nachladnutie a kašel a iné takéto nepríjemnosti, ako naschvál sa toho nakopilo dosť a nedalo sa veľmi ležať a oddychovať, čím som si isto nepomohla, no teraz mám voľno tak sa idem šetriť maxmálne ako to pôjde. V piatok mám konečne termín u reumatológa. Prežite sviatky podľa svojich predstáv, majte sa čo najlepšie, starajte sa o to domáce zvieratko, buďte silní a nevešajte hlávky... D.