Zdravim Vas a prjem Vam prijemne medzi/po sviatky, dufam ze ste mali pekne Vianoce. Ti co ste tu "novi", hlavne sa nevzdavat... a pocuvat nasu optimiststku Matu :)
Ja som travila december v nemocnici, moj zaludok to uz nezvladol a zastrajkoval proti liekom a robil problemy, az som teda skoncila v nemocnici na dva tyzne, po vysetreniach zaver ze je to mykoza. No a potom som bola tyzden doma a sla na kontrolu k nefrologovi a "sefovi" mojej liecby, to bol stvrtok pred Vianocami, no a rovno si ma znova nechali v nemocnici kvoli anemii, tak som sa este hrala na upira a dostala liter krvi, domov ma pustili den pred Vianocami. Zajtra idem na kontrolu tak uz si robim srandu ze tam rovno pridem s vecami co clovek potrebuje do nemocnice
Bola som v Piestanoch, len na jeden den na vysetrenie u mudr Popraca, ale akosi sa to nedoriesilo lebo pred sviatkami som sa nedostala k vysledkom, este vravel ze by som tam mala ist v januari na par dni, uz som sa tesila ze sa zasa nieco pohne, ale teraz neviem, dufam ale ze to bude co najskor, ozaj mi to treba. Inak oblickove vysledky sa mi zlepsuju :)
Este raz teda ahojte a hlavne vela zdravia a sil.
danka