Systémový lupus erythematosus (SLE)

Príspevok v téme: Systémový lupus erythematosus (SLE)
maťa

...pekný deň, zatiaľ nepoznám osobne človeka, ktorý trpí rovnakou chorobou ako ja (SLE) a tak mi napadlo, že možno na tejto stránke sa nájde niekto,kto má rovnaký osud ako ja a trápi sa s lupusom.

------------------------
Ahojte... tato tema ma uz vela prispevkov. Verim, ze sa v nom najde aj vela "dobrych rad".

Pomozte nam ich najst a oznacte ich pomocou nasej novej funkcie. Urcite ste si ju uz vsimli....

rudolf

Ahojte priatelia. Všetkých Vás v Novom roku 2007 pozdravujeme a hlavne veľa lásky a zdravíčka!!! Rudo a Kamilka. :-)

danus

Zdravim Vas a prjem Vam prijemne medzi/po sviatky, dufam ze ste mali pekne Vianoce. Ti co ste tu "novi", hlavne sa nevzdavat... a pocuvat nasu optimiststku Matu :)
Ja som travila december v nemocnici, moj zaludok to uz nezvladol a zastrajkoval proti liekom a robil problemy, az som teda skoncila v nemocnici na dva tyzne, po vysetreniach zaver ze je to mykoza. No a potom som bola tyzden doma a sla na kontrolu k nefrologovi a "sefovi" mojej liecby, to bol stvrtok pred Vianocami, no a rovno si ma znova nechali v nemocnici kvoli anemii, tak som sa este hrala na upira a dostala liter krvi, domov ma pustili den pred Vianocami. Zajtra idem na kontrolu tak uz si robim srandu ze tam rovno pridem s vecami co clovek potrebuje do nemocnice
Bola som v Piestanoch, len na jeden den na vysetrenie u mudr Popraca, ale akosi sa to nedoriesilo lebo pred sviatkami som sa nedostala k vysledkom, este vravel ze by som tam mala ist v januari na par dni, uz som sa tesila ze sa zasa nieco pohne, ale teraz neviem, dufam ale ze to bude co najskor, ozaj mi to treba. Inak oblickove vysledky sa mi zlepsuju :)
Este raz teda ahojte a hlavne vela zdravia a sil.
danka

lesanka

Pekný večer!
Všetkým Vám prajem príjeme prežitie Vianočných sviatkov a do nového roka veľa zdravia, Šťastia, lásky a rodinnej pohody.

rudolf

Ahojte všetci. Tak včera sme sa vrátili z nemocnice po 4. infúzii Endoxanu a dopadlo to O.K. Výsledky sa zlepšujú a o mesiac ideme na kontrolu. Všetkých Vás pozdravujeme a tešíme na spoločnú reč v roku 2007. (mám dovolenku do 3.1.07 a doma internet nemáme). Štastné a veselé!

"Nad Betlehemom jasná hviezda, to prekrásne znamenie, príchod Svetla, lásky, štastia, nositeľa nádeje".

Krásne Vianoce a štastný nový rok VÁM prajú Rudo a Kamilka zo Zborova! ...

maťka

ahojte všetci... prajem všetkým príjemné prežitie vianočných sviatkov, veľa zdravia,šťastia,lásky a rodinnej pohody... do Nového roka 2007 len a len zdravie, ostatné už príde samé... veľa optimizmu a dobrej nálady Vám praje zo srdca ... maťa

danad

Ahojte všetci.Tak ako sa máte?Dominika sa celkom drží,dnes sme boli na kontrole,dúfam,že výsledky budú dobré.Chceme všetkým popriať krásne prežitie Vianočných sviatkov,veľa šťastia,lásky a zdravia.Veď to je to,čo si prajeme najviac.S pozdravom zostáva Dominika s rodičmi.

lesanka

Ahojte,
všetkým prajem príjemný víkend a veľa zdravia. Držte sa.
Špeciálne pozdravujem Kamilku. Mám radosť, že už je doma z nemocnice.

maťka

pekný deň všetkým... ahoj Mirka, uvidíš čo bude zajtra a určite sa ešte ozvi ako si dopadla... majte pekný deň

mirka912

Ahoj. Pred niekoľkými mesiacmi sa mi vyhodil výsip na rukách. Neriešila som, myslela som, že je to zo slnka. Potom sa mi niečo nové ukázalo na tvári. Tak som šla ku kožnej. Podľa výsledkov krvi je podozrenie na SLE. Zajtra idem do Piešťan, kde to maju potvrdiť, či vyvrátiť. Ale nebojím sa. Neviem o chorobe takmer nič. Bolesti klbov - hlavne bedrových mám už roky - 14 rokov som tancovala, myslela som že z toho...a zatiaľ si to myslím dalej...je to zdravšia príčina :o) pekný deň.

rudolf

Ahojte. Tak Kamilka je už konečne doma ,ale berie antibiotiká na doliečenie, takže do školy až po novom roku. Citi sa dobre len pozor na prechladenie. Aspoň doma pomôže mamke s koláčikmi. Na budúci týždeň ešte ideme na infúziu Endoxan a dúfam!!! že toho roku koniec s nemocnicami. Vítam aj nového návštevníka na našej stránke "semi". Keď budeš chcieť napíš niečo o sebe , vek a odkiaľ si. Tak pekný deň. Rudo a Kamilka :-))