aj ja som zacinala so 40 prednisonom a teraz po dvoch rokoch som na 20 mg...tiez mam ist na pulzy,teraz cakam az mi daju termin,snad to bude az po novom roku...a tie lieky beriem okrem prednisonu este euthyrox-stitna zlaza,pritor-vysoky tlak,furosemid-odvodnenie,helicid-na zaludok,plaquenil-pomaha pri liecbe lupusu,kaldyum-draslik,vitacalcin-vapnik,voltaren-od bolesti a este nieco na chudokrvnost...
bendy,ten vysoky tlak mas asi z toho ze ti nepracuju dobre oblicky,alebo je to sposobene prednisonom,on sam osebe dviha krvny tlak...
a este jedna vec-ja osobne by som prednison nikdy nevysadila,mala som hrozne bolesti a ked ma prvy krat hospitalizovali a dali mi injekcne prednison 100mg,do smrti nezabudnem na tu ulavu...konecne som mala pokoj od bolesti...dokonca este aj dnes ked som ho raz zabudla uzit uz o tretej poobede som nebola schopna vstat z postele...
ps-drzim vam obom palce,mirka,neboj,si v dobrych rukach,tam ta daju do poriadku,len to teraz chvilu potrva...ja sa davam dokopy uz druhy rok a ide to velmi velmi pomaly...ale aspon ze to ide:)