ahoj, nemam moc teraz pristup na internet tak som dlho mlcala. kamilke drzim palce velmi a dufam ze sa to rychlo zlepsi aspon aby bola doma.... ja som novacik, diagnostikovali ma az teraz v septembri (nejake prejavy som zacala vnimat asi v juli, kozne prejavy, opuchy noh, tazke dychnie a tak)
u mna lupus utoci na oblicky a krvinky, teda logicky: opuchy, vysoky krvny tlak, chudokrvnost, slabost, .... tiez mi zacali dost padat vlasy (je mozne ze z liekov...) a samozerejme sa zhorsila pokozka... inak - som \\\\\\\"idealny vek\\\\\\\" na lupus - ;-)) - chytil ma prave v 24! takze ucebnicovy priklad
teraz som doma z nemocnice asi 2 tyzdne a uprimne som teda zatial dost \\\\\\\"vyradena\ \\\\\\", ale cloveku je hned lepsie ked je doma a mimo nemocnice... teraz stale odbery, kontroly, nic sa velmi nezlepsuje.
Chcem sa opytat na diety - ja mam obmedzene bielkoviny a zakaz cukrov (umelych, co Vy, ako ste na tom s tymto? Nejem maso a mliecne vyrobky, malo pekarenkych a mukovych, vlastne sa snazim fungovat na zelenine a ovoci. Co mi chyba su dobre celozrnne peciva...aaach (tie maju viac bielkovin nez biele..).
Som rada ze si tu mozme pokecat :-)
tak sa drzte a do skoreho citania