zdravim Vas srdecne. K tej alternative chcem len dodat ze to nijako neprehanam a som opatrna. Reiki je vlasnte iba praca s odblokovanim cakier a tela a aby lepsie prudila vlastna energia, co moze pri liecbe - tej " normalnej" - pomoct a ulahcit ju (ak tomu clovek veri :-) ved o tom to je.... ) A tie kvapky co som zacala sluzia tiez na detoxikaciu a ocistu a podla ludi ktori su odbornici a vyznaju sa (ziadni sarlatani,seriozni studovani pragmaticki ludia ktorym mozno verit)to neublizi ale moze prospiet. Aby ste si nemysleli ze som nejaka divna...;-)
Medikamentoznu liecbu beriem vazne a viem ze je dolezita a lekarom verim (tym co zatial mam)
Co sa reumatologa tyka tak na toho zatial iba cakam :-( mam termin a az na 3.11. a aj ten si este musim overit... u mna boli a su akutne oblicky a krvinky. Taka zenska otazka ;-) - nemate nejaky odskusany tip na nejaku kozmetiku co Vam pomohla na problemy s pokozkou?asi si kazdy musi odskusat co sadne jemu, viem, ale ak nahodou..
co sa tlaku tyka u mna bol velky problem, vzdy som ho mala nizky. v den ked ma prijali do nemocnice na vysetrenia mi zrazu vecer prislo strasne zle (migrena, zvracanie - to som nikdy nemala) a mala som tlak okolo 190/130 a bol problem aby klesol, z interneho ma prelozili na JIS a tam som par dni lezala, nemohli so mnou nic robit len mi znizovat tlak... podla vysetreni som ho vraj mala zvyseny uz dlhsie, min. par tydnov pred tym kolapsom. zostal aj potom vysoky , okolo 160-150/ 90, znizuje sa mi postupne, teraz uz mavam aj okolo 130/70 obcas (po liekoch) , ale uz je to dobre aj tak. Pulz mam v poriadku. U mna je to sposobene oblickami.
Prajem Vam krasny a uspesny tyzden, vela pekneho v nom .