Depresia

Príspevok v téme: Depresia
layla

Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.

Súvisiaci obsah

layla

Fuu no neviem ale ja som dost zmatena z toho vsetkeho..neviem kde hladat pricinu depresie lebo:1.som vegetarianka uz cca 1 rok,predtym som jedla len kuracie maso,k masu citim odpor,jednak chutovo,jednak preto lebo v podstate je to maso mrtveho zvierata,ktore zilo,dychalo a muselo trpiet a umriet preto aby si nejaky clovek uspokojil svoje chutove bunky a to je strasne nespravodlive,viem ze ludia su uz raz taki a nemaju sucit so zvieratami ale ja som ina..a jest maso je proste proti mojmu presvedceniu2.vec je ten nedostatok zeleza,no mam ist na krvne testy na mineralne latky tak potom napisem ako som na tom,ale inak jem dost zeleniny a mliecnych vyrobkov takze podla mna pricina nieje v strave 3.geneticku predispoziciu by som mohla mat po dedovej sestre,ktora mavala silne depresie a casto mi aj hovoria rodicia ze som taky cudak ako ona,inak aj ona bola vegetarianka 3.vela ludi mi hovori ze som pesimista ale ja vzdy vravim ze som realista a kebyze mam dovod nato radovat sa tak kludne budem aj optimista 4.lieky resp.antidepresiva-no ja momentalne nechodim ani k ziadnej psychologicke takze ich nemam skade mat..ale chcem sa spytat-beriem totiz dost silne lieky na zvyseny bilirubin-mam to geneticky po mame a neviem ci by bolo dobre zatazovat moju pecen okrem tychto liekov este aj AD a ci by to nemalo spolu nejake vedlajsie ucinky alebo co..inak mam aj take priznaky ktore sedia na socialnu fobiu takze neviem ci nejak nesuvisi moja depresia so SF..

navi

Myšlienka, neviem či si mal/la niekedy depku, ale podľa toho čo píšeš určite nie. Inak by si túto záležitosť nevnímal/la tak jednoducho. Depresia nieje optimizmus ani pesimizmus. Depresia je stav vedomia, ktorý tlačí k pesimizmu, ale nieje pesimizmom. Ja napríklad nemám v hlave žiadne negatívne myšlienky a aj tak mám depresiu. Som pozitivista s depresiou. Chápeš ten rozdiel?

myslienka

Prvou a najpodstatnejšou chybou nešťastných, smutných , sklamaných, či životom ubolených ľudí sú ich myšlienky. Pravdepodobne si ani neuvedomujete, že vaše myšlienky a to, v čo veríte určuje smer vášho života a váš osud. Ľudia, ktorých šťastie obchádza majú plnú hlavu negatívnych myšlienok od závisti, nenávisti, neprajnosti, zúfalstva, zatrpknutosti, smútku a to všetko utvrdzujú pochybnosťami vo svoje schopnosti.

Vo všetkom vidia prekážky a nedostatok prostriedkov ako dosiahnuť svoj cieľ. Cítia sa ukrivdení osudom a snažia sa nejako prežiť každý deň. Nežijú, neužívajú, ale prežívajú svoj život. Sú to osudom zmierení nešťastníci, ktorí argumentujú tvrdením, že život je boj a že je nespravodlivý.

Ak aj váš život má podobný scenár, čo najrýchlejšie sa pozbierajte a začnite si konečne život vychutnávať plnými dúškami.

Cesta ku šťastiu
Prvé, čo musíte urobiť na svojej ceste ku šťastiu je odstrániť z hlavy všetky negatívne myšlienky. Veď aj veľký rímsky filozof a mudrc Marcus Aurélius vyhlásil: „Sú to myšlienky, čo robia život človeka šťastným alebo nešťastným.“

Druhou nemenej podstatnou vecou je veriť v to, čo robíte a v to, po čom túžite. Ak túžite byť úspešná v práci, verte tomu a úspech sa dostaví. Ak túžite stretnúť toho pravého, ktorý vás bude milovať až po hrob, bez toho, aby ste boli skalopevne presvedčená, že raz určite príde, sa ho asi ťažko dočkáte. Nesmiete dúfať – musíte veriť a byť o tom presvedčená.

Šťastie a dobro k sebe pritiahnete len pozitívnym myslením. Všetko po čom v živote túžite získate ak tomu budete veriť.

Život nie je nekonečný – aspoň ten pozemský. A ak si ho chcete užívať a nie len prežívať, už viac nestrácajte čas. Nalaďte sa optimisticky, pozitívne, vyžeňte z hlavy všetko negatívne, usmievate sa, robte to, čo vám robí radosť, snívajte a verte svojím snom. Lebo len tak ich premeníte na skutočnosť.

navi

RNG. Čistý Betain HCL som na internete nenašiel, len ako súčasť iných produktov, multivitamíno minerálov a tak podobne. Ten vábič kaprov má označenie HC1 a nie HCL.

navi

RNG, dajme tomu, že máš pravdu, ale stále to nevysvetľuje prečo čaj z ľubovníka je svojím producentom doporučovaný na max tri mesiace užívania a Deprim nie, aj keď sa jedná o výťažol z ľubovníka.

RNG

Co sa tyka informovania profesionalov, keby naozaj prejavili zaujem, na internete je tisice informacii na hypericin, 5-HTP, a ich vplyv na hladiny serotoninu.
Totiz to nie je vobec nova informacia, len desatrocia potlacana prave medickou komunitou v prospech drahych syntetickych antidepresiv, ktore su navykove a daju pacienta do ruk lekarom kvoli bocnym ucinkom.

RNG

Velmi jednoduche, lieky sa podporuju, potravinove doplnky vseliak potlacaju.
Napr v USA sa FDA rozhodla, ze na kazdy potravinovy doplnok musia napisat "vhodne az od 18 rokov" a odovodnili to tym, ze decka si kupovali volnopredajne potravinove doplnky a z netrpezlivosti na rychlejsie vysledky sa skodlivo predavkovali. Tak miesto aby tam napisali, ze to mozu brat deti od 1 roku len s dozorom lekara a rodicov, tak to formulovali tak, ze sa to zda zle pre deti.
Nuz FDA nadrza farmaceutom-tam su ovela vacsie peniaze a politicke vplyvy.
Farmaceuti( a cely medicky priemysel) nechcu konkurenciu potravinovych doplnkov, nanajvys ich pouziju ked su prinuteni (prirodne vytazky) do svojich chemickych zmesi, ktore predavaju radove drahsie nez povodne prirodne potravinove doplnky.