Depresia

Príspevok v téme: Depresia
layla

Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.

Súvisiaci obsah

peto28

..neviem cim to je ale mam pocit ako by som prestal zit len chodim nepokojny smutny bez zivota AD mi mam taky pocit nezaberaju jedina vyhoda ze ich uzivam je ze dobre spavam inac nic..neviem ako sa mam dost spet na spravnu cestu po akej som kracal este pred nedavnom...???

elessar

NAVI...aha...takze to bude iny pripad, tusim si pisal ze mas dystymiu, nie depresiu. no moja skusenost bola taka ako som ju napisal...u mna to bolo skor opacne - najprv uzkost a depresia a nasledne derealizacia.

elessar

JAJA...to iste, co som ti napisal na psychologia.sk...HAK moze sposobovat depresiu...pozri fora na tejto stranke venovane problemu depresia a hak

navi

Elessar. Ja mám derealizáciu už tridsať rokov v kuse. Kvôli nej som nedokončil ani školu. Depka býva už len dôsledkom tohoto stavu. Jediný liek,ktorý mi naozaj znižuje derealizáciu je Rivotril.

jaja

po vysadení hak(aj posledný 4 mesiac brania) - prišla som na to, že moje problémy sú z psychiky (búšenie srdca+únava+nechuť čokolvek robiť,viem, že depresia je silné slovo, ale taká menšia to asi aj bude) takže, žiadny concor, xanax, lebo som z nich ešte viac nervozna - cítim, že sú silné na mna. kúpila som si ľubovníkový čaj, mám vitamín b, a budem sa snažiť byť v pohode a nestresovať ... ved sám lekár mi povedal, že nie som chorá, že je to stres... (včera som čítala prejavy depresie, no aspon 1-2 na mna sedia, ked sa opustím:-)