Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.
Depresia
elesar, vsimni si, ze ja nie som za vylucenie masa pri detoxifikacii, maso je zdroj roznych latok, z ktorych sa buduju neurotransmitery a hormony v mozgu.
Preto pre mna detoxifikacia znamena lyzica psylia k normalnermu jedlu, lyzica lecitinu do normalneho jedla, pitie caju z chanca piedra a par piluliek protokolu dr Berksona. To vsetko sa nemusi odohravat naraz, ale v pravidelnych intervaloch, tak ako si pravidelne cistis zuby, umyvas ruky a pod, tak si treba cistit aj creva,cievy, pecen, ladviny a pod.
Najlepsia detoxifikacia criev je zvysenie prijmu vlaknin a pouzivanie probiotik.
Vybornym zdrojom vlaknin su zeleniny, jablka(pektin) celozrnne produkty, jemne mlete lanove semeno a specialne vysokoaktivne je psylium(plevy z indickeho zrna, skorocelu=plantago ovata)
Tieto vsetky vo vacsich davkach vymetu creva od usadenin, absorbuju do seba rozne toxiny a pomozu probiotikam pri traveni, vyrabani roznych vitaminoiv a obrannych latok pre nase telo.
Cistenie criev je len jedna z detoxifikacii tela, hoci najdolezitejsia, ale ani ine nie je dobre zanedbat.
Cistit treba aj cievy(lecitin)pecen(protokol dr Berksona) ladviny(caj z byliny chanca piedra, zaroven cisti aj ciastocne pecen a zlcnik),pripadne celkove odmorovanie tela enzymatickymi kurami a chelaciou.
SONY...bacha na rozne detoxikacne kury, ak sa rozhodnes ich robit. ja som minulu jesen jednu podstupil, trvala tyzden, ale ja som uz na treti "schytal" relaps a musel som opat zacat uzivat lieky (mozno to sice bola iba zhoda nahod, ale skor tomu neverim - myslim, ze mi to porusilo dva a pol roka tazko budovanu rovnovahu chcemie v mozgu). takze fak opatrne!!!
Ahoj RNG. Dúfam že ťa neotravujem častými otázkami. Chcem sa ťa spýtať, že čo si myslíš o toxínoch a zaplavenie nimi organizmus a nervovú sústavu. Dočítal som sa že v črevách vznikajú pri zlom stravovaní toxické látky, ktoré zaplavujú celý organizmus a aj nervovú sústavu, čo tiež spôsobuje depresívne stavy, precitlivelosť, migrény a mnoho ďalších problémov. Našiel som na nete nejaké detox. balíčky, určené pre rôzne poruchy a časti tela (nervy, črevá, obličky, atď). Ono to znie možno rozumne, ale nie som si istý, či to nebude zase nejaka vyťahovačka našich peňazí.
Šport je fakt dobrý, ak je trochu energie.
Toto je moja stránka, ktorú som založil minulý rok. cykloturistika.webgarden.cz
navi:elessar-mate pravdu snazim sa zo vsetkych sil niekedy to ide lehsie inokedy tazsie...a to sportovanie to je ozaj zazracna vec chodim bikovat +hory to mi ozaj robi dobre...dakujem vam za pomoc...cafte..
PETO 28...NAVI mas pravdu...depresia je okrem ineho stav, kedy mas akoby vypojenu racionalnu cast mozgu a si v omnoho vacsej miere ovladany emociami (placlivost, smutok, strach, uzkost,...). skus preto premyslat viac racionalne, hladat mozne riesenia, na druhej strane skus pristupovat k vsetkemu pozitivnejsie cez vieru (ale musi to byt skutocne viera, nie len take presviadcanie sa bez toho, ze by si tomu skutocne veril), ze je to iba docasny stav a ze postupne bude lepsie, az sa napokon celkom uzdravis - mne toto + sportovanie pomohlo, ked som bol najviac na dne a to napriek tomu, ze som bral lieky.
Peto28. Skús sa naprogramovať na racionálnejšiu verziu psychiky. Je praktickejšia.
450 mg 5-HTP je privela.Ziadny z mojich lekarskych zdrojov nic take neodporuca. Najvyssia davka spomenuta je 2x100 mg.
Napriek tomu sa snazia spolocnosti predhanat v masivnych davkach.
Pharmatex je jedna z mnohovrstvovych(pyramida) spolocnosti, kde najdes silnu reklamu, celosvetovu distribuciu cez hromady sales reps, co navysuje cenu.Nikde nevidim zmienku o GMP certifikacii, takze obsahy mozu byt velmi rozne od reklamy.
Je to sice mensia pravdepodobnost, lebo sa jedna o megakompaniu, ale o to mi je viac podozrive, preco tu certifikaciu nemaju.
navi::myslim ze ked som sa rozisiel s priatelkou+stres v praci a vsetko spolu naraz..bohuzial.....