Depresia

Príspevok v téme: Depresia
layla

Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.

Súvisiaci obsah

RNG

elesar, vsimni si, ze ja nie som za vylucenie masa pri detoxifikacii, maso je zdroj roznych latok, z ktorych sa buduju neurotransmitery a hormony v mozgu.
Preto pre mna detoxifikacia znamena lyzica psylia k normalnermu jedlu, lyzica lecitinu do normalneho jedla, pitie caju z chanca piedra a par piluliek protokolu dr Berksona. To vsetko sa nemusi odohravat naraz, ale v pravidelnych intervaloch, tak ako si pravidelne cistis zuby, umyvas ruky a pod, tak si treba cistit aj creva,cievy, pecen, ladviny a pod.

RNG

Najlepsia detoxifikacia criev je zvysenie prijmu vlaknin a pouzivanie probiotik.
Vybornym zdrojom vlaknin su zeleniny, jablka(pektin) celozrnne produkty, jemne mlete lanove semeno a specialne vysokoaktivne je psylium(plevy z indickeho zrna, skorocelu=plantago ovata)
Tieto vsetky vo vacsich davkach vymetu creva od usadenin, absorbuju do seba rozne toxiny a pomozu probiotikam pri traveni, vyrabani roznych vitaminoiv a obrannych latok pre nase telo.
Cistenie criev je len jedna z detoxifikacii tela, hoci najdolezitejsia, ale ani ine nie je dobre zanedbat.
Cistit treba aj cievy(lecitin)pecen(protokol dr Berksona) ladviny(caj z byliny chanca piedra, zaroven cisti aj ciastocne pecen a zlcnik),pripadne celkove odmorovanie tela enzymatickymi kurami a chelaciou.

elessar

SONY...bacha na rozne detoxikacne kury, ak sa rozhodnes ich robit. ja som minulu jesen jednu podstupil, trvala tyzden, ale ja som uz na treti "schytal" relaps a musel som opat zacat uzivat lieky (mozno to sice bola iba zhoda nahod, ale skor tomu neverim - myslim, ze mi to porusilo dva a pol roka tazko budovanu rovnovahu chcemie v mozgu). takze fak opatrne!!!

sony

Ahoj RNG. Dúfam že ťa neotravujem častými otázkami. Chcem sa ťa spýtať, že čo si myslíš o toxínoch a zaplavenie nimi organizmus a nervovú sústavu. Dočítal som sa že v črevách vznikajú pri zlom stravovaní toxické látky, ktoré zaplavujú celý organizmus a aj nervovú sústavu, čo tiež spôsobuje depresívne stavy, precitlivelosť, migrény a mnoho ďalších problémov. Našiel som na nete nejaké detox. balíčky, určené pre rôzne poruchy a časti tela (nervy, črevá, obličky, atď). Ono to znie možno rozumne, ale nie som si istý, či to nebude zase nejaka vyťahovačka našich peňazí.

peto28

navi:elessar-mate pravdu snazim sa zo vsetkych sil niekedy to ide lehsie inokedy tazsie...a to sportovanie to je ozaj zazracna vec chodim bikovat +hory to mi ozaj robi dobre...dakujem vam za pomoc...cafte..

elessar

PETO 28...NAVI mas pravdu...depresia je okrem ineho stav, kedy mas akoby vypojenu racionalnu cast mozgu a si v omnoho vacsej miere ovladany emociami (placlivost, smutok, strach, uzkost,...). skus preto premyslat viac racionalne, hladat mozne riesenia, na druhej strane skus pristupovat k vsetkemu pozitivnejsie cez vieru (ale musi to byt skutocne viera, nie len take presviadcanie sa bez toho, ze by si tomu skutocne veril), ze je to iba docasny stav a ze postupne bude lepsie, az sa napokon celkom uzdravis - mne toto + sportovanie pomohlo, ked som bol najviac na dne a to napriek tomu, ze som bral lieky.

RNG

450 mg 5-HTP je privela.Ziadny z mojich lekarskych zdrojov nic take neodporuca. Najvyssia davka spomenuta je 2x100 mg.
Napriek tomu sa snazia spolocnosti predhanat v masivnych davkach.
Pharmatex je jedna z mnohovrstvovych(pyramida) spolocnosti, kde najdes silnu reklamu, celosvetovu distribuciu cez hromady sales reps, co navysuje cenu.Nikde nevidim zmienku o GMP certifikacii, takze obsahy mozu byt velmi rozne od reklamy.
Je to sice mensia pravdepodobnost, lebo sa jedna o megakompaniu, ale o to mi je viac podozrive, preco tu certifikaciu nemaju.