Depresia

Príspevok v téme: Depresia
layla

Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.

Súvisiaci obsah

navi

Bože ataner, ty si v kerom keli. O čom to tu rozprávaš? Všetko čo tu píšem píšem v prospech všetkých vás, čo potrebujete pomôcť zbaviť sa psychických problémov. Ak máš lepšiu cestu, choď si ňou. Ale neklaď druhým polená pod nohy. Nikomu tým nepomôžeš.

ataner

navi. je to tvoj nazor, nakoniec - mozes sa mylit, tak ako sa ti to stalo uz viackrat, ale neviem, ci si ochotny si to ty sam pripustit.

navi

Vieš čo je na tebe zaujímavé ataner? Že rozprávaš do niečoho, čomu absolutne nerozumieš. Posudzuješ veci na absolutne povrchovej báze, bez toho, aby si mala čo len šajnu o ich obsahu. Ty máš síce vysokú IQ, ale len na povrchovej úrovnu. V obsahových záležitostiach ako keby si ju vôbec nemala. Vieš čo by bolo najlepšie. Keby si menej písala a viacej čítala. Na všetky tvoje otázky sú tu už odpovede napísané. Ak si ich nenašla tak hľadaj. Neostávaj na povrchu.

navi

Vieš čo je zaujímavé na tebe ataner? Že vieš veci, ktoré nemáš ani šancu vedieť. Je veľký rozdiel medzi stavom pozorovaným z vonka a stavom z vnútra. To čo sa tebe javí z vonka, sa ani v najmenšom nepribližuje k ich obsahu. Pri svojej inteligencii by si už o tom mohla niečo vedieť. Pokiaľ máš potrebu takýmto primitívnym spôsobom pristupovať k veci, tak to radšej zabal. Bude to užitočnejšie pre všetkých, nielen pre teba. Prekvapuje ma, ako človek s takým vysokým IQ môže mať taký prostoduchý pohľad na svet. Teba mať doma, tak si hodím mašlu. Samozrejme to myslím metaforicky. Myslel som si, že ľudia s vysokým IQ majú logiku v poriadku. Ale ako vidím, IQ k logike nestačí. Aspoň nie k tej životnej. Myslím si, že ak by si nenapísala nič, tak si užitočnejšia na tomto fóre. Keď budeš menej písať a viacej čítať, na tomto fóre, tak sa dozvieš odpovede na svoje otázky.

ataner

hmm.. vola sa to st jon's wort
.....
navi: tie reci o samovrazde nasledovali po niekolkych dnoch, co si bol vo velmi podobnom stave vcerajsiemu. zabudol si, ako si sa skvele citil, tiez najlepsie za poslednych 30 rokov, dpdr zmizla. zazrak! potom bola opat tu. teraz tu zas nie je... dalsi zarak.
ale akym zazrakom sa vtedy vratila?
.....
nepopieram pozitivne ucinky byliniek, rastlinnych vytazkova a spol. ani nikoho neodradzam. a nakoniec citam vela aj v inych zdrojoch. pre navi som uviedla davkovanie hypericinu zo stranky v a.j., kt. ho propaguje. kto sa o to zaujima, najde si vela clankov, prispevkov tych ktori tym uz tiez presli. neviem ale, kde prisiel k odporucanemu davkovaniu 1800 mg, podla seba. ja som sa stretla s 300 - 900 mg. isto, vyssie davky su netoxicke, nenavykove.. vacsinou si kazdy najde to svoje davkovanie

navi

RNG. Takže špatné trávenie bolo spôsobené dpdr(F48.1)Keď som si nasadil vyššiu dávku lubovníka, trávenie sa mi znormalizovalo.

navi

RNG a ataner. Opatrnosť je na mieste vtedy, ak niekto radí v rozpore s opatrnosťou. Ja som nič také neurobil, tak neviem prečo ma ataner podozrieva z neopatrnosti.