Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.
Depresia
RNG. Aká dávka ľubovníkového čaju je terapeuticky rovnocenná 300mg 0,3% hypericinu?
Fidorka. Z Citalecu na ľubovník môžeš prejsť zo dňa na deň. problém je ale v tom, že cenovo dostupný ľubovník v terapeutických dávkach momentálne na Slovensku nieje. Údajne bude až o tri týždne. V lekárniach predávaný Deprim je nehorázne drahý vzhľadom na účinnú terapeutickú dávku. Ja som prechádzal z Rivotrilu a Aurorixu na 5-HTP a Ginkgo Prim.
Face of agony. Keď si v pekle, tak je pre teba smrť najpríjemnejšia reálna záležitosť. Smrť ako ničota a prázdnota je vytúženým stavom veľmi nepríjemných pocitov. Ja má radšej prázdnotu ako peklo, je pocitovo príjemnejšia.
ako to vidi tvoj lekar? chodis k nemu? co rodina, badaju zmenu k lepsiemu?
viem, ze vela otazok, ale znie mi to trochu neuveritelne, ja ked som vysadila antidepresiva, tak som mala pocit, ze bulimicke zachvaty uz nikdy neskoncia.
Evcca. Depresie som mal, ale bipolárnu poruchu nie. To si tu vymyslela ataner. Depresie mávam z poruchy vnímania, keď vnímam svet neživo. Keď som pršiel na prírodné produkty, tak som nemal žiadne komplikácie, skôr naopak, bolo mi lepšie, a to som prechádzal z návikového Rivotrilu , a z AD skupiny IMAO Aurorix. Aurorix som vysadil dva dni pred prechodom na 5-HTP.
Ahoj Layla, rozmýšlala som presne ako Ty, že pojdem k psychológovi, budem sa pozerať na svet iným pohladom, hádam je chyba vo mne v mojom zmýšlaní, ale po čase som aj tak prišla na fakt, že pokiaľ nenasadím lieky, budem sa motať v tom bludnom kruhu stále dookola...a ver mi už po pár dnoch naberám znova silu do života, a odporúčam to aj ľudom, ktorí si myslia, že to je choroba, ktorá sa dá zvládnuť bez liekov, nie nedá!!!!
Veľa zdravia
navi, prosím Ťa, ako si prešiel zo syntetických AD na prírodné? postupným znižovaním AD a súčasne užívaním ľubovníka v malých dávkach, alebo zo dňa na deň si synt.AD vynechal a začal lubovník? Ja beriem AD Citalec, ale chcela by som prejsť na prírodné, len neviem ako.Poraď ak môžeš. Ď.
Navi, ja mam velke pocity prazdnoty a poviem ti, ze radsej by som bola, keby bolo to peklo.
Toto sa mi nepaci:(
nerozumiem tomu potom.
RNG pise, ze niekto ju ma castejsie. niekto zriedkavejsie. tiez mam predstavu o depresii, ze je to nieco dlhodobejsie. nie take, co mozno mat 2x do tyzdna, alebo 4x mesacne.