Depresia

Príspevok v téme: Depresia
layla

Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.

Súvisiaci obsah

elessar

OOOOO...pozri sa, nikto nikoho nenuti. NAVI pise o vlastnej skusenosti a keby si sledoval toto forum dlhsie, tak by si zistil, ako sa k tomu dostal. a dozvedel by si sa kopec informacii o lubovniku a nie iba o nom, ale aj inych veciach ohladom depresie. no a vedel by si aj to, preco lubovnik od RNG momentalne na slovensku nie je. mimochodom, ak je vypredany, mohlo by to znamenat aj to, ze ludom pomaha a preto ho kupuju. ale ja chapem, lahsie ako nastudovat si dovody propagacie lubovnika je rovno ho odmietnut. nuz aj to je pristup. ale kazdopadne si tu vitany, nakolko aj nepodlozena kritika moze byt prospesna pre dalsiu diskusiu :)))

navi

Vafran, nepochopil som ťa zle, len som zareagoval po svojom. Zareagoval som tak preto, aby si pochopil, prečo sa ľubovník v obecnej forme nepoužíva nielen na depresie, ale aj iné choroby mozgovej činnosti.
Moja preexponovanosť v publikácii ľubovníka je zámerná. Chcem, aby po ňom ostali stopy v pamäti človeka.
Som dealerom kvalitného ľubovníka, no nemám z toho ani korunu.Mám z toho dobrý pocit, že môžem niekomu pomôcť.

ooooo

navi - zaujímavé je to, že doteraz nikto z prispievateľov okrem teba nenapísal, že mu ľubovník pomohol ... a podľa teba všetky tunajšie dostupné ľubovníkové prípravky sú neúčinné, len tie od RNG sú skutočne dobré?

ooooo

mne sa nechce veriť žeby ľubovník mohol nahradiť AD, celé mi to pripadá akoby navi robil reklamu na ten lubovník a tým ženie vodu na mlyn pre RNG, len hovoria aký je účinný a pritom ho u nás nedostať a ani v predajni nevedia kedy ho budú mať... navi je díler ktorý propaguje ľubovník ...možno ho raz skutočne dovezú a chcú mať už pripravených odberateľov preto o ňom toľko píšu...

vafrran

navi ty si ma asi zle pochopil......použil si slovo peniaze ,čo mi je trochu čudne,lebo ja sa s tebou nechcem bavit o peniazoch
ale o chorobe.lebo aj lubovník si musím kupit,a nie za fazulky....dufam že mi rozumieš, prepač ..pripadaš mi ako diler ktory predava lubovnik .neviem ako tebe a v čom pomohol lubovnik.a ja ti garntujem až ma lubovnik podla teba take učinky ,tak osveta,... neosveta ...pomožeme hlavne sebe, na čo sa už tešim ,a vela ludom ktory roky bezhlavo chodia psychyatrom,a psychologom napchavaju sa AD-kami,a pozeraju sa na svet zakalenymi očami.JE TO MOŹNE?

navi

Vafran Nepochybuj o účinkoch ľubovníka. Tí, čo ho poznajú a túžia po peniazoch, ktoré by im ľubovník zobral, robia všetko preto, aby sa ľudia, ktorým by pomohol, o jeho účinkoch nedozvedeli. K tomu im slúži nekvalitný neúčinný ľubovník, ktorý predávajú, a osveta, ktorou zaraďujú ľubovník medzi druhoradé (až po syntetike), alebo vôbec neúčinné psychofarmakum.

vafran

ahojte všetci. sledujem vas už nejaky čas, a ked mam byt uprimny prepačte ale nebral som vas spočiatku važne.liečim sa na depky už dost dlho,a verte mam už niečo za sebou.zaujal ma hlavne navi,a kladiem si otazku. je možne aby po dlhoročnom utrpeni, niekedy až pekle,po absolvovni všetkych možnych liečeni,u takzvanych odborníkov,tak tiež u liečitelov alter. medic.a všetkeho čo človek len skusit može.nakoniec zistím že ma može s toho dostat lubovník. TAK VAŽENY TO BY SOM BRAL prepačte že som skepticky ale ozaj mam toho za sebou dost .