Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.
Depresia
Face, ale ja ťa mám rád, tak prečo si myslíš, že nemá zmysel s depresiou bojovať. Veď keď ju odstrániš, bude všetko fajn, v pohodičke pohodovej, suproš. Myslím si, že sme na tomto svete preto, aby sme prešli depresii cez rozum. Takže to nevzdávaj. Máme šancu ju poraziť. A z toho 5 htp si daj asoň dve.
Ano, ja som to pochopila :)
O com? Napisem mensi "uryvok" z mojej hlavy: Nic nema zmysel. Nikto ta nema rad. Si nanic. Radsej to vzdaj. Vzdy, ked si stastna, trva to len chvilku a potom pride riadna depresia. Nemas pravo byt stastna. Lepsie pre vsetkych by bolo, keby si zomrela. Je to najlepsie riesenie. Tvoji priatelia ta uz nemaju radi, lebo im zneprijemnujes zivot. Nikto ta nevypocuje. Vzdaj to. Nikdy sa ti nic dobre nepodari, lebo si nula....atd atd. Staci?:( Mam 5HTP. Asi si dam.
Ešte k tým liekom. Myslel som len jeden z nich, nie všetky naraz.
Face, o čom sú tvoje čierna myšlienky?
Face of agony. Na stavy, veľmi zneprijemňujúce psychiku sú dobré benzodiazepíny, ako Neurol,Xanax,Frontin, Rivotril a podobné. Ak niečo z toho doma máš, daj si to jednorázovo. Samozrejme ak máš napríklad 5-htp. Ak máš, tak si daj aspoň dve kapsle. Ak máš St johns wort, tak si daj tri kapsle.
Nade, ako ubližuješ najbližším?
Kto z vás vie, ako pôsobí Rivotril v mozgu?
Navi, ja uz mam v tom velky zmatok. Totiz, kazdy mi vravi nieco ine. Ja si tiez myslim to co ty. O tej depresii. Asi som to zariekla, ze mi je fayn, lebo teraz mam taku depku, ze by som vyskocila z okna. Mam cierne myslienky. Chcem sa niekde schovat a plakat. Plakat a plakat. Dufam, ze len to:(
Mam 25 a neviem sa z ničoho tešit.Neviem či je to depresia,ale myslím si že hej.Mám dobré aj zlé dni,ale večšinou su tie zle.Som plna pesimizmu a najhoršie je že tym ubližujem tym najbližšim