Depresia

Príspevok v téme: Depresia
layla

Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.

Súvisiaci obsah

palma111

Nebol zly, ale keby som sa na to spolieahala tak skoncim zle, dlho to trva a zriedkave navstevy a mne je neprijemne rozpravat s niekym cudzim o svojich problemoch, netypicke na zenu, ale je to tak, uprimne poviem, konecne niekto kto ma chapal a v mnohom so mnou suhlasil, ale hovorim neprijemne trosku a aj som sa vyjadrila, ze to povazujem za komplexny problem nie len za problem psychiky...

navi

pani recepčná. Máte voľné miesto v apartmáne? potrebujem veľký priestor pre kvalitnú akustiku môjho chrápania:-)))

palma111

Neveris tomu? Nezaoberala som sa tym a ani som nebola zhypnotizovana, ale za skusku clovek nic neda, treba si pozistovat.