Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.
Depresia
tak to teda je úspech, tesco je veľmi nepríjemné miesto pre naše stavy... mne je celý deň príšerne, úzkosť ma zviera nech robím čo robím, hlava ma bolí, jesť mi nechutí, len spať a spať
ooo: ahoj tak dnes som sa s nasimi vybrala do tesca. strasne som sa bala jak to budem zvladat ale ked sme tam dosli tak zo zaciatku som to predychavala ale neskor som na to uplne zabudla a v pohode som to prezila. tak som rada. aspon nejaky uspech :o))) bola by som velmi stastna keby ze to dokazem prekonat sama ale neviem...
Kurňa ja som mala ráno v robote zas taký atak, že sa z toho neviem spamätať stále... už beriem tie antidepresíva 12 dní a furt nič, tak je možno, žeby mi tentokrát nezabrali, keď minule mi fungovali?
Luciano. V tej vete, čo som písal toto: alebo naopak, kedy o antagonistu nebudeš mať záujem z dôvodu nepríjemného zážitku látky pôsobiacej na opioidné receptory, malo byť napísané agonista a nie antagonista. Tu je list ministerstvu, ak Ťa to zaujíma:
Luciano. Na to aby sa Naltrexon u nás používal aj na psychické poruchy, práve bojujem s Ministersvom zdravotníctva.
Lciano. Ak má byť liek fungujúci na opioidné receptory bez možnosti vytvárania závislosti, musí byť antagonista. V prípade, že je agonista, vždy je tendencia vytvárania závislosti euforizujúcou látkou pôsobiaciu na opioidné receptory, alebo naopak, kedy o antagonistu nebudeš mať záujem z dôvodu nepríjemného zážitku látky pôsobiacej na opioidné receptory. Inak Naltrexon je univerzálne najúčinnejím liekom na odstraňovanie derealizácie. (ak nerátame Nalmefen, ktorý sa nedá zohnať)
Navy, to je asi nedorozumenie. Naltrexón je antagonista opioidných receptorov a používa sa na liečbu závislých na opioidoch. Na nič iné.
palma 111,: maso, vajcia, syry,huby, aj zrniny
Navy, posledne som sa docitala, ze kyselina mliecna v svaloch suvisi s nedostatkom mineralov v tele... Isty cas som mavala tiez silnu svalovku a pritom kondicne nie som na tom najhorsie, stres, nedostatok spanku nam pozieraju mineraly tiez pomerne rychlo. A tiez so stravou to vraj suvisi, treba si dodat po takom sportovom zatahu proteiny to mi zas kamoska radi, keby som ja vedela v com su.
Mávate pocit kyseliny mliečnej vo svaloch? Ja hej, ale neviem, či to nie je s tej mojej cyklistiky. Naposledy som ale bicykloval v sobotu, a aj teraz to mám. To či to súvisí nejako s derealizáciou vie asi len Pánboh.