Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Depresia

Príspevok v téme: Depresia
layla

Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.

Súvisiaci obsah

ooo

Emmi aj mne tak bolo včera dopoludnia, poobede sa to trochu vylepšilo, dnes ale od rána zasa úzkosti a ledva žijem, čo sa mi tak straašne chce spať. No nič, len vydržať

neko

Hmm, len tak som si preklikavala po nete a nahodou som natrafila na toto forum. Nezvyknem sa zapajat, skor som len citatel. Neviem, ale asi mam problem, ktory spada do tejto kategorie. Obcas mam toho vsetkeho plne zuby. No a to obcas je v poslednej dobe az priliz casto. Som stale podrazdena a mam zlu naladu a to zvycajne bez priciny. Uz sa mi parkrat stalo, ze som jednoducho nevladala vstat z postele, chcelo sa mi len spat a spat.Nestalo sa mi to prvy raz, mala som uz podobne "stavy" pred par rokmi. Dospelo to az tak daleko, ze som uvazovala aj nad tym, ze to skoncim a bude pokoj. Ani neviem ako ale podarilo sa mi to prekonat, mozno to bolo tym, ze mi zacali nove povinnosti, ktore ma zamestnali natolko, ze som nemala cas uvazovat nad podobnymi vecami alebo to bola nejaka vidina toho, ze ked zacalo nieco nove, tak sa vsetko zlepsi. No ked sa na to pozeram dnes, je to este horsie (mam pocit, ze od zac.tohoto roka sa kazi vsetko, co sa moze) a moje "stavy" sa zacinaju objavovat zase. Zacinam mat pocit, ze sa vsetko ruca a ze to prestavam zvladat. Mozno je problem aj to, ze nedokazem o tom niekomu povedat. Doma je dost inych starosti a kamarati, je to blbe ale neverim im na 100% a menej % na to asi nestaci.A preco som sa teda rozhodla sem napisat? Neviem, asi ze je to anonymne a asi preto, ze to uz potrebovalo ist von

neko

Hmm, len tak som si preklikavala po nete a nahodou som natrafila na toto forum. Nezvyknem sa zapajat, skor som len citatel. Neviem, ale asi mam problem, ktory spada do tejto kategorie. Obcas mam toho vsetkeho plne zuby. No a to obcas je v poslednej dobe az priliz casto. Som stale podrazdena a mam zlu naladu a to zvycajne bez priciny. Uz sa mi parkrat stalo, ze som jednoducho nevladala vstat z postele, chcelo sa mi len spat a spat.Nestalo sa mi to prvy raz, mala som uz podobne "stavy" pred par rokmi. Dospelo to az tak daleko, ze som uvazovala aj nad tym, ze to skoncim a bude pokoj. Ani neviem ako ale podarilo sa mi to prekonat, mozno to bolo tym, ze mi zacali nove povinnosti, ktore ma zamestnali natolko, ze som nemala cas uvazovat nad podobnymi vecami alebo to bola nejaka vidina toho, ze ked zacalo nieco nove, tak sa vsetko zlepsi. No ked sa na to pozeram dnes, je to este horsie (mam pocit, ze od zac.tohoto roka sa kazi vsetko, co sa moze) a moje "stavy" sa zacinaju objavovat zase. Zacinam mat pocit, ze sa vsetko ruca a ze to prestavam zvladat. Mozno je problem aj to, ze nedokazem o tom niekomu povedat. Doma je dost inych starosti a kamarati, je to blbe ale neverim im na 100% a menej % na to asi nestaci.A preco som sa teda rozhodla sem napisat? Neviem, asi ze je to anonymne a asi preto, ze to uz potrebovalo ist von

RNG

seki, depky mava kazdy z casu na cas.
Problem je len vtedy, ked ich mas pricasto alebo cely cas.Vtedy treba nieco urobit, inac ti znicia zivot.
A prvy nastroj proti nim by mal byt rozne prirodne neskodne latky, vyziva. Az ked ziadne z nich nezaberie(co je nepravdepodobne, lebo ich je velmi vela) tak by som sa obratil na chemikalie(v zmysle lieky)

Seki

neviete nahodou ci je depresia dedicna?moja mama totiz mava depresie a berie aj dake antidepresiva,ja mam 16 a pred pol rokom som zacala mavat take cudne stavy,napr. som triedila ponozky a zacala som uplne bezdovodne plakat,je to depka?

ooo

presne toto mám aj ja... vôôôbec mi nechutí jesť... ja mám tieto stavy tak cca mesiac, ale sú dni, keď je to lepšie a jem riadne... nevážila som sa, zatiaľ nevidieť, žeby som schudla, ale tipujem, že tak dve-tri kilá isto (ale nemáme váhu)

emma18

hej hej tesco je strasne jak aj vsetko ostatne.inak chcela som sa spytat, kolko si asi tak schudla pocas takychto stavov?lebo ja som dost vela, za den zjem tolko co som volakedy zjedla na ranajky :o(