Krivý penis

deuce_biggalow

ja mam 21 a mam ho tiez mierne zahnuty dolava a mam to v pci, a byvala priatelka teraz lame vsetkym aby ho mali taky zahnuty ako ja lebo som jej tam narobil s nim vzdy take rosambo ze skoro zosalela

aaaninka

Chalani!!! Nebláznite! čo chcete s krivým robiť!?!?!? V žiadnom prípade nestresujte! Krivý sa dostane na také miesta, kam rovný ani z ďaleka nedôjde! Takže: krivý je super!!!

stanley

Teda nie doľava, ale dolu...a tá slečna, čo písala predtým ma potešila...no uvidím, aké orgazmy prídu (mojej priateľke)...som zvedavý

mimi.marcela

moj priatel ma tiez krivy, ma ho mierne ohnutý dolu, ale poviem vam jednu vec: take orgazmy ake zazivam s nim som este s nikym nezazivala. takze chalani klídek :))))))

stanley

Hmm...ja mám rovnaký problém. Môj penis je zahnutý doľava a to asi 5cm od vrcholu žaluďa...a zajtra idem zrejme pozrieť prvýkrát urológa...mám 18...nebojte aj vy a choďte tam

drycounty

jasne ze sa da liecit...chod za doktorom vyrozpravaj mu svoj pribeh a mas dve moznosti...bud ta posle dpce alebo ti ho odreze...myslim ze stoji to zato skusit