Mam AIDS

forev.

mila a draha pinky. na temu som reagovala v podstate v jej zaciatkoch, preto presne viem, o com to tu je. skus aj ty ist trocha dozadu.
a naozaj netusim, co by ste vy, popri osocovani zdravotnickeho personalu, povedali niekomu, kto by bol HIV-pozitiv.

nashira a co si si dala prelozit? tu tramvaj? no vidis, aspon si si zopakovala tu franinu, aj ja som sa nieco od teba naucila.
ja som vam raz lezala na rizikovom a tam bola jedna pani r... narodnosti, po siesty krat tehotna. kedze sa tam asi dost nudila, zacala si "studovat" take letaciky, co sa tam vsade valali. jedno rano pri vizite jej to nedalo a spytala sa: pan doktor, a to co znamena gravidna? ludia, my sme nemohli vydrzat, pred vizitou, lekar a sestricky tiez nie....

pinky

Mily synu mne sa to tu nezda ako salva zabavy,skor je to velmi smutna tema.si dalsi co si to vsetko neprecital pozorne a nevies o com bola rec par riadkov dozadu.nahodiu si narazil na tuto temu a nevies sa zorientovat.Ludia ktori hladaju pomoc si ju tu urcite najdu v inych prispevkoch,alebo si zalozia vlastnu. vsak baby? :-)

nashira

Ked sme sa tu zisli nechceme to menit myslim .....chceli sme zmenit nazov temy ,ale tak sme sa uzhodli ,ze je to o.k.Vacsinou sa bavime o odbornych temach a ked niekto potrebuje kokretnu radu moze zalozit temu .A tu sa viac spovedame a smejeme na to ...niekedy....tak to nabralo takyto prirodzeny smer.......ak so mnou suhlasite.Po nejakych umelych zasahoch asi by to stratilo tu stavu a vonu.

forev.

to je vsetko strasne mile, ale aj tak si myslim, ze pokecat by ste si mohli niekde inde, nie na takomto portali, pretoze sem moze prist niekto, kto hlada pomoc a v tej vasej salve zabavy to moze byt zamlcane.

mentolka

forev.jasne ze profesori a docenti nestoja o nijake prasa ale za komunizmu to bolo vselijako,niekedy sa to prasiatko aj dalo ale jasne ze skusku zato nikto nespravil,nerozculuj sa dobre? my sme tu taka kludna partia,vieme o com je rec.

nashira

Age44 a dala som si to prelozit kamoske a stale cakam a cakam .....na tu franinu.Tak zati:Kon zere mandle lupe si je.....alebo este viem suzampe pupure lape tu.........Fakt len srandujem po francuzsky neviem ani fn.CHodila som na fran. asi mesiac a ucili sme sa tam pesnicku ktoru viem zaspievat ani neviem ci spravne .Surlepon davinon .......tak to spievam urcite sa to takto nepise.....no tak cha cha cha

mentolka

nellka ja som si spomenula na podobnu prihodu.Sused mal zenu v porodnici a volal ze co maju.Sestricka nepovedala pohlavie iba oznamila ze je to Marcela,ten chudak zle rozumel a vsade sa chvalil ze ma syna Marcela.O dva roky sa im narodila Jana a kedze on bol Jano,zas chudak opity sa mu zdalo ze ma syna Jana,tak oslavovala cela krcma.Ked suseda otehotnela po treti raz,uz si boli vsetci isti ze to musi byt syn.Zase to bola Martina a on myslel ze ma syna Martina no proste blbecek na pohladanie,ja neviem ci zle pocul alebo co.Pamatam ako prisiel naradosteny ze ma syna je to Martin a za tyzden ho kocikovali a decko cele ruzovo oblecene xixi.Po 11 rokoch sa im ale predsa ten vytuzeny Janko narodil!