age to je dobre s tou gravidnou ! Aj ja mam nieco (podla forev.idem osocovat)Ked som bola v porodnici tak s nami lezala na izbe jedna slecna ktora bola,jemne povedane kmasnuta.Nerozumela ziadnej srande a vsetko co sme jej aj normalne kludne vysvetlili jej dlho dochadzalo,ked jej nieco sestricka prisla povedat tak pol dna rozmyslala o co ide a pod.Raz ju hladal primar a vravi ze kde je ta a ta pani ze sa jej prisiel pozriet na to "šitíčko"- mala 2 stehy po nastrihu a zle sa jej to hojilo.A my ze isla do bufetu,on na to ze ked sa vrati nech sa mu ozve ze jej to siticko skontroluje.Tak ked prisla doslova sme jej povedali co odkazal primar. A ona ze : baby ake siticko sak ja nic nesijem? A my uplne vazne ze asi primar myslel ze ci uz pre to malicke ma nieco vysite,kosielky a tak.Tak ona sla za primarom,zaklopala mu na dvere a vravi: pan primar ja neviem sit ani vysivat,ved ja ani strikovat neviem.Primar nechapal co to ta zenska chce,myslel ze ma laktacnu psychozu a my dve sme mreli na chodbe od smiechu.Bolo to od nas skarede ale ked ona bola tak pribrzdena to sa nedalo,sorry.