Niečo na tom bude,lebo ja ke´d som s prvým synom tehotná,tiež mi ťahala zubárka zub,ale čakali sme do ukončenia 7 mesiaca.Ale mňa narozdiel od teba nebolel ani nehnisal.
lenze na pohotovosti do teba budu rypat, preco si s nim skor nesla k zubarovi. ale urcite ti moze tahat zub v tehotenstve, ani ta injekcia, ktoru ti pichne neovplyvni plod. to je hlupost, co ti povedal zubar.
Ved ja som bola na preventivke ale vsetky ostatne zuby mam v poriadku len ten jeden nechapem preco sa nesmie vytrhnut.myslite ze mi ho na pohotovosti vytrhnu? rada by som sa ho uz zbavila je to neprijemne naozaj.mam ist len tak na pohotovost a povedat ze ma boli?
no to je blbost, ze ti nechce vytrhnut zub. musi ist von, rob s tym nieco, tak ako pise nashira - zmen zubara, alebo na pohotovost prinajhorsom. ale ja by som neostala u takeho, uz to, ze ta tolko odkladal... ja nezavidim vobec zubarom, mne sa to zda porovnatelne s tym, ked sa robia revizie kanalov, ale ked uz to raz robia, tak by mali poriadne.
To podla mna neni urcite normalne zmen zubara....z takeho zuba ide naozaj infekcia.Alebo chod na pohotovost a povedz ,ze ta to boli.....to su napady.....Este sa opytaj gynekologa preco by sa ten zub nemohol vytrhnut.A dufam ,ze ti to moc nevadi ,ze sme tu tak s age ,ale uz sme si mysleli ,ze tu spolu zostarneme na tejto teme.A zacali sme sami no je to super ,ze si prisla ....prid aj rano na kavu.
Dakujem gabika.O.k age tak ranecko.....kaficko
dame spolu a hodime slovicko.
Je to dobre ked sa clovek neciti sam
a od rana ma kam.....na kaficko.
I ked virtualne ale predsa
od rana vyhne sa mi skepsa.
Tak idem ci sa mi to paci
uz syn vedla v izbe jaci.....
Cha cha cha
Ja citavam vase prispevky aj ked obcas sa mi zda ze si tu uz pise iba nashira a age medzi sebou.pocujte co sa mi prihodilo.Bola som v juni 2007 u zubara s bolavym zubom,pozrrel a zhodnotil ze tu stolicku vpravo dole treba vytrhnut,ze sa uz neda nic robit je v tahu,ale povedal ze teraz to uz nejde robit a objednal ma na trhanie na jul cize o mesiac.ked som tam prisla povedal mi ze nech sa nehnevam ale ze v ten den uz trhal 5 zubov a ma toho na dnes dost a objednal ma na august.v auguste som uz teda zasa prisla a sestricka vravi ze to vam dnes nevytrhneme lebo uz nemame ciste nastroje a sterilizacka nejde. to bolo tretikrat co mi ho nevytrhol. objednal ma na september,prisla som no on bol PN,volala som teda co s tym zubom medzicasom to zacalo znova boliet,dasno mi opuchlo.Koncom septembra som otehotnela a ked som prisla v oktobri za nim,5 dni predtym som si robila pozit,tehot.test.tak som mu oznamila ze som tehotna,povazovala som to za nutne v pripade ak bude pouzivat rontgen alebo lieciva ktore mozu ohrozit plod- cojaviem.Pozrel na mna a povedal no to vam uz teraz nemozem trhat zub ak ste tehotna ! a poslal ma domov. Tearz som v piatom mesiaci a chodim s takym pokazenym zubom ktory navyse uz zacina aj zapachat lebo sa mi tam tvori hnis.Prosim povie mi niekto preco sa nemoze trhat zub v tehotenstve ? ? ? je predsa lepsie ho vytrhnut ako mat v ustach takyto zdroj choroboplodnych zarodkov nie? nemoze to ublizit babatku? zubar mi kazal prist az ked porodim,inak mam vsetky zuby sanovane az na tento jeden .Je to normalne???