Mam AIDS

zmrzlinka 76

sak aj ja som musela nosit moc pekne nazad domov to by mi dali kebyze im ho tam vylejem by sestricka salela,pekne nazad do tasky. a niekedy som jej ho tam provokacne hodila do kosa akoze nech vidi ze ja mam na to aby som si kupila novu skumavku a nebudem ho nosit nazad hahaha.

age44

nemam s labradorom, ale mne osobne sa nepacia male plemena. okrem toho, labrador je velmi vhodny aj do bytu, kedze sa vyuziva ako vodiaci pes, velmi rozvazny a velmi vhodny k detom. vsak aj vodiaci psi sa davaju vychovavat do rodin s detmi.

laila

čaute baby, ja viem že nejdem písať k téme ale: ide jar a mi deťom už dlhší čas sľubujeme psíka. No ale nevieme aké plemeno. Mne sa páči labrador ale je veľký, nemáte s labradorom niekto skúsenosti? Ď

srnka

mne bezne sestricka vylievala moc u nich do umyvadla sama od seba hned ako ho skontrolovala.
:-)
v tej elektricke by som chcela sediet.

mentolka

ja ked som chodila na poradne v tehotenstve ku gyn. zakazdym som tiez mala priniest moc,mala som taku skumavocku s uzaverom.vzdy som to v kabelke niesla a sestricka skontrolovala moc a dala mi ho nazad do ruky. a ja sikovna sup ho do umyvadla a pustila som vodu aby sa to splachlo. jezismaria mali ste pocut aky krik spustila : co si to dovolujem, ci sa nehanbim, ako si to predstavujem ze ona tam teraz bude dychat smrad z mocu cely den a podobne. a ja ze ved to bola iba kvapka a som vam umyla umyvadlo. no boze to bol horor,naziapala na mna ako keby som jej v ambulancii vyliala cely fekalny voz zo zumpou minimalne z rodinneho domu.odvtedy som si moc bravala nazad,pekne som si ho starostlivo zastuplovala a zakazdym ho nosila do vecera v kabelke ako priblbla a ked som prisla domov z roboty az vtedy som si ho dovolila vyliat doma.Parkrat sa mi stalo ze som nieco hladala v kabelke a vypadol mi,raz sa dokonca kotulal v elekricke po dlazke a vsetci sa rehotali ako blazni.

age44

jaj, no super tehula, to mas jasne, ze je to tvoja chyba, ty si nieco zanedbala, nie pan dr.
este ze sme ta presvedcili :-)))

age44

oj boze, vsetky deti su tu chore? dufam ze sa nenakazime, my sa drzime zatial. ja som uz aj zacala antibiotika, ked mi opuchlo hrdlo a bolelo tak strasne, ze som hltat nemohla. lenze kym som sa ja vybrala asi po 10 dnoch ku doktorke, aj s teplotou, zobrala som dvakrat penicilin .... a odlozila som ho na horsie casy. normalne som bola zdrava, tak ze naco budem ochucovat malej mliecko...
no, nellka, my mame sestricku (prepac, ked si uz zacala) na novorodeneckom, ta zakazdym, ked sa niektor babo trochu ogrckalo (trochu mliecka, vsak?) hned zacala, ze teraz sme ich kupali a prezliekali! tak sme uz vsetky davali specialny pozor, ked mala ona sluzbu. aby sme jej navyse robotu neurobili. len tie poznamky okolo toho. ale bola aj horsia, take boli deti z horucav ospale, ze nam velmi nepapali - ona ich tak chytila za licka, ze moje dieta az s modrinkou domov prisla.
ale inak boli velmi zlate, aj na nasich gynekologov nedam dopustit.

tehula

No ahojte baby tak som prave prisla od toho idiota,trvala som na tom aby mi zub vytrhol.Tvaril sa pritom vselijako,najprv sa ma pytal ci sa to neda pockat az po porode,ale potom prevratil oci,a zobral ma.Ked bol zub vonku,skonstatoval ze bol najvyssi cas lebo uz to tam hnisalo a dasno bolo zapalene. tak neviem co robil doterat debil,som mu to vsetko pekne pripomenula ako som tam bola x krat.potom si so sestrckou vymenili zopar ironickych poznamok aki su dnes ludia premudreny a pomaly si vedia sami urcit diagnozu a ona mu koza priatakavala ale ja aj tak viem ze narazali na mna.ale co uz hlavne ze je vonku,idem si robit repikovy cajik na vyplachy ahojte babenky.

nellka

Nashira, tak dúfam, že nebudeš mať žiadne nepríjemné zážitky! A ja sa tu idem trocha vystrieť, lebo ma bolí hlava, bola to perná noc...