Mam AIDS

nashira

Aj mne sa to uz stalo a pisala som dlhy prispevok a prd z toho.Akurat som vcera premyslala ako to tu zacalo a co ta ivetka jedna ....ci fakt klamala...a teraz nas tu cita ....joj jedna dorota.No uvidime ak nam tato tema zanikne zalozime si inu ,ale nemyslim ,ze zanikne ...,alebo co...Vies jeden vymyslel furik a potom ho musel tlacit....

ano, aj na materskej aj trochu pracujem. prave pijem kavu s mliekom bez cukru. varujem ta, nashira, ja som ukecana, dlho by som pila tu kavu. ale vdaka za pozvanie.
inak, vsetci tu uz asi vymreli na "nasom aidse". ja som vcera pisala sem, ale ma siet zrusila, tak som nemala chut to pisat este raz. to aj ostatnych rusi n ieco?

nashira

No myslim si ,ze je na lepsej urovni.Ma taky pristoj co vie rozlisit virus od bakt. inf. a to na pockanie podla toho vie dat antibiotika.Pri vacsich detoch mi to nevadi to branie krvy ,ale pri malom ano on je taka opicka zavesena na mne.A minule mu pozerala nasilu do hrdla tak ma taky odpor,ze len tam vojdeme a uz fnucka.Ja niesom histerka aj dieta pridrzim ked treba vydrzat len sa mi to nepaci ,ze je to ako na pase matka ako matka.Viem zachovat chladnokrvnost.No uz koncim ,lebo deti mi vykrikuju,ze odkedy mame net nemozu sa hrat kedy chcu na pocitaci....a ved ,ze som ho nechcela ....no nechcela.....Tak pa

no tak moje zatial, este drobne, nevyvadza, je ovela pokojnejsie, ked som pri nom. ked jej vsak prepichovali uska, nebola som.

pppp

viete prečo niektorí zdravotníci a lekári nechcú dovoliť aby boli rodičia pri ošetrení detí prítomní?
no preto, lebo detváky oveľa viac vyvádzajú v prítomnosti svojich rodičov, lebo si myslia, že čím väčší bengál narobia potom rodičia nedovolia aby im boli robené nepríjemné a niekedy aj bolestivé výkony, zákroky.
a to hovorím z vlastnej skúsenosti, mám ktsňa a to je veľká hysterka, odmalička vrieskala ako by ju mali z kože drať aj keď sa jej nič nerobilo, a keď bola prítomná švagriná tak to pekne vystupňovala.

age44

no vidis, a keby si bola asertivna, tak jej povies, ze chces byt pri odbere krvi. to ma navadza na to, ze ktovie ako tym chudencom tu krv beru.....
a prave, ked je znama, a ty z toho dajme tomu ani ziadnu vyhodu nemas, ale nevies si povedat svoje.
no tazka situacia. a mas overene, ze ta druha lekarka je uzasna, dobra, mila, na vysokej odbornej urovni? lebo aby si nebola sklamana.
ja som tiez vyberala lekarku sice aj podla odporucani, ale pozerala som aj na vzdialenost, ked budeme bezat s detmi v horuckach, hnacka, zvracanim a ktovie cim este ku lekarke. tiez ju mame cca 5 min.
tak som asi neporadila.

nashira

Tak maly sa kupe s mangelom....a priserky su celkom pokojne tak sem nakukam.....Tak poradte.Mam deti u jednej detskej co mala mna ako dieta.no niesme spokojny....a mame moznost to zmenit ku druhej ,ktora ma aj lepsie vybavenie.Ale .....terajsia detska sa pozna s mamou...no to mi ziadne vyhody zatial neprinieslo.A napriek tomu ,ze neviem co mam strasny blok zo slusnosti ...tam nabehnut a povedat prosim si karty odchadzame.....do pusky no chcem to ,ale ja neviem to dokazat.No chapete neviem prekonat ten odpor.Myslim ,ze by sa urazila....urcite sa urazi .A este to ma vyhodu ze to mam 5 min. od domu a tu druhu peso 25min autobusom 10min.Tato mi nechce dovolit byt pri odbere krvy a ta druha este neviem....opytam sa a asi to bude rozhodujuce.

mentolka

hm vidim ze nalada tu zamrzla.tak ja vas skusim rozveselit dobre ? Moja sestra byva v dedine na kysuciach a maju tam obvodaka co si lubi vypit,volaju ho ze Chľupko - akoze chlipe alkohol.No a chlupko vraj dnes rano prisiel do prace riadne navrteny,mal problem trafit do dveri a meskal.V cakarni sedelo uz 8 pac. s chripkou a teplotami,ledva to tam vladalo sediet a chlupko sa vovali do dveri,pozrie pripitymi ocami po ludoch,prizmuri,zameria zrak a vidi vycitave a zhrozene pohlady ludi.Tak vam ho to akosi nastvalo,narovnal sa a zreval : No co je kripli,kolko vas tu zase je haa ?!?!?!?
(forev. prepac,ja za to nemozem ale zase osocujem zdravotnikov xixi)

age44

ale nashira, nech ta ani nenapadne ist spat! za trest tu musis pisat az do pol deviatej. ja budem medzi ine cinnosti chodit citat.