Tak dobre aj ja dam: ide gazda na koni a vezie podozrivu tekutinu v plastovej flasi,zastavia ho policajti a jeden sa pyta: gazda co to tam mate? a gazda ze bananovu stavu. policajt neveri,ochutna a pusti ich dalej. gazda sibne kona :"hijóóó banán"
No teda,baby,rozum sa mi zastavuje,keď čítam tie príspevky,ako ste nosili moče domov.Tak to my sme hneď vylievali do umývadla,a nič nám v ambulancii nesmrdelo.Mali sme také tyčinky ,ktoré sa dávajú raz za mesiac do umývadla.Môžem vedieť,kde sú také...trafené sestričky?
My sme mali vlcieho spica.....,ale neodporucam psika do bytovky......Ak tak maleho.Sme si teda za 4roky uzili.Ja by som psika kupila do bytovky len nevidiacemu a pre ludi a deti co ho potrebuju na terapeuticke ucely.Ja som nosila moc vo flasticke od vitaminu c ....je taka decentna.....chi chi chi
to ja som nosievala moc v takej velkej flasticke od liekov lebo som nemala skumavku,bolo to komicke,vsetci vyberali skumavocky a ja obrovsku flasu az som sa hanbila.A plnu !
to fakt maju taky problem s mocom? pana beka, nasa tam za kazdou jednou vylievala rovno do umyvadla a splachla vodou. askurat si spominam, ze mi raz sestricka povedala, ze nemusim tak vela nosit. tak som vzdy potom doma este z flasky odlievala s tym, ze dufam, ze to uz nebude malo.