Ahojte baby! Stratila som sa, lebo mi nešla spustiť táto stránka.
Tehuľa, určtie ten zub treba vytrhnúť, to je podľa zubára lepšie, keď sa ti toxíny naháňajú po tele?! Tak to je iný pako! Mne tiež trhali zub, keď som bola v tom, asi v piatom mesiaci aj s injekciou...a v pohode.
Baby, mali sme "grcaciu" noc, obe decká...Nakoniec sme išli na pohotovosť, privítala nás veľmi "milá" sestrička. Že "s čím idete?" tak som začala, že s deťmi, lebo...a ona, že "však vidím, že idete s deťmi!". Potom malá vracala aj na amb., mali sme svoju misku a sestrička, že "veď choďte s ňou na záchod, nech nevracia na zem!", tak jej hovorím, že máme svoju misku. Potom to muž vylial do umývadla, však je to na to, nie? Teda my sme v robote tiež mali také veľké umývadlo...A začal malej utierať ústa a tá maska, že "ale spláchnite to, tiež neviem, prečo ste to vyliali do umývadla, to ste nemohli vyliať do misy?!"
Tak do prčíc, ona sedela na zadku a komandovala a my sme skákali...ako mám vedieť, kde majú vecko, čo som tam ja doma, či čo ? Všetko hovorila takým nepríjemným tónom, že som na ňu aspoň škaredo a pohŕdavo sem tam pozrela, ale už to vo mne vrelo. Ešte jedna "vetička" a už by si to za rámeček nedala, čo by som jej povedala. Ale nechcelo sa mi s ňou handrkovať, už som chcela odtiaľ vypadnúť...
Tak to nepochopím, načo takáto osoba robí na detskom, nemala k tým deckám žiadny prístup, ani pochopenie pre rodičov, proste semetrika, čo potrebuje furt z niekoho robiť blbca, zatiaľ čo ona je tam tá macherka a má navrch. Ty brďo, mať takú kolegyňu, tak jej vyčistím žalúdok.
Vtipné to asi nebolo, ale dobre ma to vytočilo.