Mam AIDS

nellka

Ahojte baby! Stratila som sa, lebo mi nešla spustiť táto stránka.
Tehuľa, určtie ten zub treba vytrhnúť, to je podľa zubára lepšie, keď sa ti toxíny naháňajú po tele?! Tak to je iný pako! Mne tiež trhali zub, keď som bola v tom, asi v piatom mesiaci aj s injekciou...a v pohode.
Baby, mali sme "grcaciu" noc, obe decká...Nakoniec sme išli na pohotovosť, privítala nás veľmi "milá" sestrička. Že "s čím idete?" tak som začala, že s deťmi, lebo...a ona, že "však vidím, že idete s deťmi!". Potom malá vracala aj na amb., mali sme svoju misku a sestrička, že "veď choďte s ňou na záchod, nech nevracia na zem!", tak jej hovorím, že máme svoju misku. Potom to muž vylial do umývadla, však je to na to, nie? Teda my sme v robote tiež mali také veľké umývadlo...A začal malej utierať ústa a tá maska, že "ale spláchnite to, tiež neviem, prečo ste to vyliali do umývadla, to ste nemohli vyliať do misy?!"
Tak do prčíc, ona sedela na zadku a komandovala a my sme skákali...ako mám vedieť, kde majú vecko, čo som tam ja doma, či čo ? Všetko hovorila takým nepríjemným tónom, že som na ňu aspoň škaredo a pohŕdavo sem tam pozrela, ale už to vo mne vrelo. Ešte jedna "vetička" a už by si to za rámeček nedala, čo by som jej povedala. Ale nechcelo sa mi s ňou handrkovať, už som chcela odtiaľ vypadnúť...
Tak to nepochopím, načo takáto osoba robí na detskom, nemala k tým deckám žiadny prístup, ani pochopenie pre rodičov, proste semetrika, čo potrebuje furt z niekoho robiť blbca, zatiaľ čo ona je tam tá macherka a má navrch. Ty brďo, mať takú kolegyňu, tak jej vyčistím žalúdok.
Vtipné to asi nebolo, ale dobre ma to vytočilo.

age44

chi, ze to tu vyzeralo, akoby sme si len s nashirou pisali? uz si pisem len sama asi.
ale neva, dnes mam celkom volno, tak si aspon popisem.

age44

no, ked uz nikto nepise o zdravotnictve, tak musim ja trochu potukat.
ked som bola v osmom mesiaci tehotenstva, poslali ma kvoli troske bielkoviny v moci na urologiu. tam mi urobil pan doktor ultrazvuk - okrem toho, ze zistil, ze mi tlaci plod na pravu aj lavu oblicku (co je normalne na konci tehotenstva) nezistil nic. tak sa rozhodol, ze mi posle moc na specialne vysetrenia. a ja ze donesiem ranny moc a sestricka ze nie, to musim hned tam, do specialnych skumavociek, nesmie sa ten moc ani prelievat z pohara, lebo by to mohlo skreslit vysledky.....
tak, co som mala robit, zobrala tri TENKE skumavocky a isla na smradlave WC v najstarsom zdravotnom stredisku v meste. uz viem preco je smradlave to WC.
no skuste trafit do tenkej rurky, cez brucho velke ako teplovzdusny balon ....
aj tak na nic neprisli, vsetko bolo v poriadku. len som vdaka tomu pochopila iste veci.

age44

no tehula, ako si dopadla? bola si uz u mileho pana zubara? mozno ma len taky postoj, netrhat ak to nie je nevyhnutne... ale v tvojom pripade uz len nutne.

vierka

tehula,daj si do vyhľadávača trhanie zubov v tehotenstve.je tam toho dosť.Ale viacmenej sú tam odpovede,že odporúčajú /v prípade ťažkostí/trhať zuby až v druhom trimestri kôli vývoju babatka.

vierka

Nepýtala som sa,ale si myslím,že kôli injekcii a možným problémom po vytrhnutí.Ale v tvojom prípade by som sa poradila s nejakým iným zubárom.