Mam AIDS

sage33

a prave pcham to moje "kravske" mliecko do flasticky. uz mi to riadne lezie na nervy, to odstriekavanie. minule som si isla odstriekat do svojej kavy :O
uz sa aj ozyva mala, este mohla spat :)))

sage33

dobre ranko, uz som po sprche, tak dajme caficko, nech je vonavejsi den.
susedia menia okna a ja tu pobehujem naha.... dokelu, lepsi cas si nemohli vybrat!

nashira

Pocuvaj ma ty nocny zivel co buntosis o polnoci a vyvolavas tu duchov???:)))
No pozeram ,ze si nikoho nevyvolala.Tak dajme cafe...aspon teraz ranecko_:)))

sage33

vsetci spia, nemam sa s kym bavit.... dedo vsevedo, aj ty?
som doteraz pracovala trosku, by som este pokecala, aby som az o jednej isla spat. este mam co robit, ale uz sa mi nechce.... leniva som veeelmi v poslednom case. vyhovorila by som sa na chudokrvnost, ze to preto sa mi nechce, ale nemozem, lebo ja som bola len raz v zivote chudokrvna, vynimocne.

sage33

no, deti, prave sme v pocte prispevkov predbehli herniu disku.....

o nasom malom polepetkovi som vam uz rozpravala, len neviem co, urcite som spominala, ako si pomylil pripad - zapad (slnka). este vzdy lepsie ako maju poliaci - vraj zachod....

aha, ak viete trochu po polsky, tak tu je jeden:
slovak nervozne pobieha po namesti v krakove a vidi ho majitelka hotela, pyta sa:
-pan šuka mieškanie?
- nie, pan zmeškal šukanie....

dufam ze to tu necitaju ziadne deti, aby som im nesposobila mravnu ujmu

nas maly mi minule hovori, ze mam ist do robotky VYRABAT peniazky. vyrabat - zarabat, vsak je to jedno, nie? tak uz viete co robim? vyrabam peniaze predsa :)))

sage33

no ja som vravela po prvom, ze druhykrat si uz matersku vychutnam naplno, tri roky a figu, este kratsie som bola ako pri synovi. tak si zas vravim, ze este raz musim na matersku a potom uz urcite ostanem doma ..... nakoniec budeme mat deti 10 a ja uz fakt budem musiet robit, aby sme ich uzivili :)))
to je na tom najhorsie, ze mame zmluvy na tri roky. tak si predstavte, ze by som uprostred materskej isla na konkurz, ze ano, o rok nastupim do prace... na ten konkurz by som ale musela, lebo inak by som prisla o miesto. to nie je nic pre mlade zeny - doba urcita....
aj ja som chodila na klavir a este som sa sama doma ucila na zobcovu flautu. (teraz sa vy nepohorsujte - este som chodila na jazykovku a patkrat do tyzdna na treningy - proste ukazkova bifloska ;-) no co uz. deti uvidime co budu robit, na co budu mat nadanie, jazykovo budu zdatne urcite - tym myslim teda ukecane, uz teraz sa napocuvam. nechcem ich nutit do nicoho, ale ked same od seba nebudu chciet ziadne zaujmy, tak im nanutim :)))) este sa mi podakuju, chi.
ale hlavne im treba vyplnit cas, aby ho netravili blbostami. toho sa ja velmi bojim...

nashira

Je to tazke....skoda ,ze si nemozes matersku vychutnat naplno.Ja keby som nemusela tak tiez nejdem robit....dnes som tam bola 4hodiny....som bola taka stastna ked som uvidela deti....a sla som do obchodu:(.Potom sme trosku boli spolu...hm Teraz male deti uz spia a velka tu este buntosiiiiii.Este ,ze mam takeho manzela ,ze ked viem ,ze su deti s nim tak je postarane...Nellka dufam,ze ta nepohorsujeme:))))).A nervy na deti ....mam dobre ,ale som prisna a snazim sa byt dosledna...milujem svoje deti a snazim sa ich vychovat najlepsie ako viem.Minule ma suseda prekvapila a povedala ake mam zlate deti...som to necakala...skor si myslim,ze tu vsetkych pohorsujeme...ked sa deti vzpieraju,alebo revu,hraju,pistia a ked je to trojmo tak viete....susedia maju koncert.A to najstarsia hra na klaviri tak ked cvici ...joj.Strednu sme chceli dat na huslicky....no nevieme sa rozhodnut.Ked som manzelovi povedala,ze tak ju dajme na klavir tak povedal,ze to uz radsej nie:)))))).Klavir sa u nas dedi .Mama bola ucitelka klavira.Tak ja som musela.A moja dcera tiez musi:))))))......a tak to bude dalej a dalej

sage33

hej, skoro kazdy den pracujem, okrem dni, ked si vezmem dovolenku :-). ale normalne som tak do druhej, len v utorky a piatky dlhsie. o malu sa stara opatrovatelka, rano jej odstriekam mliecko, aby mala na desiatoobed.

nas maly zistoval, este ked som ho odstavovala od mliecka, ze mamka, to vsetky tety maju mliecko? a ja ze len tie, co maju celkom male babatka. a tak povedal: mamka, ja mam cicusky a ty mas mliecko!
a vtedy som si povedala, ze uz to nebudeme volat mliecko,ze su to prsia.
a tak raz u nas boli manzelovi kamarati a pozerali sme majstrovstva sveta v hokeji. a syn uprostred zapasu - mamka, ukaz mi prsia! este ze sa necervenam, traja cudzi chlapi a ja mam ukazovat prsia.
.... este vam daco napisem, ale mam len jednu ruku volnu.

nashira

Nellka dobreeeee...kravske mliecko...:))))
Sage chodis pracovat kazdy den?
A kto je s malickou?
Zvedava...som zavedava:))))))))))

nellka

Sage, tak to máš tak "o hubu" takéto fungovanie, malé bábo a práca a keď ešte aj dojčíš....ďakujem pekne:)Ale keď sa to niekedy inak nedá...
Ja nemám nič nové, tak len čítam. Nashira, to sa mi páčilo, ako si opisovala tú detskú oslavu u vás!Máš dobré nervy, ja ešte na svoje deti mám nervy ako tak/ale som nervák, ktorý sa musí neustále kontrolovať/, ale na cudzie vôbec, priznám sa, že tie mi idú viac na nervy, ako moje. Kámoška to má zase opačne, jej deti ju vytáčajú viac. Nemáte nejakú vtipnú príhodu? Moja staršia mi dnes hovorí, že "aj ty si kedysi mala v prsíčkach kravské mlieko, že?":):):)