Mam AIDS

nashira

Mali sme detsky sampus,chlebicky,keksiky,kukuricne chrumky....a este ovocny tanier.Este sa uaime basnicku s malou do skolky ....mali si doma opakovat....no sen
Mlade mamy ,stare mamy,
natrapia sa veru s nami.
Siju,peru,varia stale,
boli raz aj ony male?
Vraj chodili do skoly,
ked sme my tu neboli.

sage33

ach, tie starosti, co deti maju, take neriesitelne.... chvalabohu, ze som uz dospela a ze mam len take "bezne" problemiky.
a mali ste aj puding? ja som dnes malemu trochu urobila. teraz obhryza kosticku z kuriatka, on je ako steniatko...

nashira

No uz je po vsetkom .Bolo celkom dobre az na to ,ze dve deti neprisli,zevraj za trest....to som tiez bola nastvana,lebo tym nepotrestali len ich dieta ,ale aj moje....nastastie malej to az tak nevadilo.....A ku koncu bola hadka o crievicky od barbiny...,lebo malej kamoska tvrdila ,ze to si u nas zabudla ona a ,ze su jej .A nasa ricala ,ze to su jej.Tak to manzel nakoniec vyriesil tak ,ze povedal,ze dievcatko doma este poriadne pohlada a uvidime....ona povedala ,ze uz poriadne doma hladala:)))))).Druhe dieta prislo s tym ,ze ma oslavu ta najstarsia a kupila jej pravitko s kalkulackou a budikom a posepkala mi do ucha...To je s hypernovi a stalo to 80sk:))))))))))).Mala to teraz pre seba hodnoti....To bola ohromna oslava.../ironicky/....najhorsia....No ,ale ja to vidim pozitivne....bola to dobra oslava...nie vyborna ,ale dobra.

sage33

no chuda nashira, budes mat co vecer upratovat :-(
a na detsky krik si asi zvyknuta z prace, co?
ale hlavne je, ked su deti spokojne. nas maly ked sa mu zalubi nejaka hracka, tak on nie skace, ale lieta od radosti, ja to tak zboznujem. mam rada ked su deti stastne.
tak pekne popoludnie vsetkym.

nashira

No dnes je zase hnusne studeny dazd.Malej dnes chystame oslavu s kamaratkami....nech je spokojna.Vzdy robime doma dve oslavy detom jednu ako rodina a jednu s detiskami:)....budu baloniky chrumky a soooomariniek koooopa.Maly zaspal tak som rada aspon bude nahajany ked sa zacne coro moro.Urcite bude pobehovat a kricat deti ,deti:))))).Sa majte o 15:30 sa to tu spusta............

nellka

Však nie je vylúčené, že sa to stane hocikomu, ale v takom mladom veku...
Nám tú minulp víchricu spadol hrubý konár zo stromu a plastové stoličky aj so stolom lietali po dvore...ty brďo, tiež som decká od okien odháňala, my máme také dve francúzske okná a oni boli zvedavé a stále nosy na skle nalepené. To bolo vtedy hrozné, ja som nevedela, že čosi také príde, akurát som išla vetrať pred spaním a kým som zišla dole, tak to začalo, muž ledva zavrel balkóny.

sage33

no vsak aj ja som mala strach, tak som deti odpratala dalej od okien, ked nam tu padala ta strecha.
a nellka, ja tiez raz mozno zabudnem ako sa volam...

nellka

Tééééda, tu sa udiali zmeny!:)Čo mi to robíš, veď som už spomínala, že mám pamäť...nóóó- skoro žiadnu!
Ale jedno meno si snáď zapamätám.
Ženy, už sa toľko neoháňajte tým duševnom a znovuzrodením a pod. ,lebo ma to desí! Moje meno neznamená nič, vy ste tu také hviezdy!:) Mne sa akosi nechce dnes zamýšľať, už mi rozum vypína, ale píšte, ja to rada čítam. Dnes sa mi nič vtipné ani obrodzjúce nestalo, len som sa trocha bála, tu sa blýskalo, hrmelo, padali krupy a muž nebol doma.

nashira

No ved existuje aj znovuzrodenie....aj u dospelych .....duchovne by sa to dalo tak ponat.No kazdopadne mas teraz pekne meno a ked sa ti nebude pacit vymyslime ti nove o.k?U nas bola sede nebo a vietor a hnusny studeny dazd...neprijemne pocasie.