Mam AIDS

nashira

Mala si sadla do kybla a vrtela ritkou a kricala vcielka Maaaja.A ked si oddelovala prdelku od kyblika tak vykrikovala prdlo si to prdlo si to...Po kom tie deti su :)))))))))

sage33

ale ja kavickujem kazde rano, ale len tak tajne.... nashira, dosla nam goldka, tak ta nepozyvam :)))
vsak napis ze pijeme a ja sa pridam. ja chodim neskoro do prace :-)

nashira

No s tym casom to je asi pravda....ked sa nad tym spatne obzrem vy ste take nocne zivly:) a ja 20:30 a je koniec a potom rano.No na zaciatku sme kavickovali raneckom:)))).Teraz sa tu deti pri mne hraju mame take velke puzzle tak si ich skladaju....maly samozrejme asistuje.....je asistent,velka si spieva...lalalalallllaaaaaaaa....stredna ta sa tu hemzi najviac.....no deti ako smeti:),ale pekne to je pekne.

sage33

ozaj, este som zabudla.... pri druhom porode mala sluzbu moja znama sestricka na gynekologii. tak povedala sestram na porodnej sale, nech ju volaju, ked to na mna pride. aj ju zavolali, ale kym ona cez taku dlhu chodbu do L z gyn. cez odd. sestonedeli prebehla, uz bolo davno dieta na svete. a to som este chvalila svojho gynekologa, ze ma hned z poradne poslal do porodnice.....
inak by som vam tu ine zazitky pisala - asi ... Ako porodit v sprchovom kute 90x90 cm .... alebo ... Ako dieta v detskom parku na lavicke na svet prislo ... alebo nieco podobne.

nashira, my sme fazovo posunute - kazda si tu vypisujeme sama, len v roznom case.

teraz idem ja nieco ine robit, tak budem chvilku mlcat.

sage33

nie si rada, ze si nas spoznala? som mala taky normalny behaci pondelok, zajtra este ubehanejsi utorok, nestiham ani pisat sem...
aj ja vravim ze je to silny zazitok, porod. ja vzdy placem, ked to vidim... ja som teraz rodila, sama cela stastna, este som lezala na por. sale, ale ked sa na druhom konci saly ozval plac dalsieho dietatka, ja zas hned slzy do oci. to je ZAZRAK, z takmer nicoho, take dokonale telicko a teraz uz usmievave, rozumne babo.
pri synovi bol aj manzel, porod trval cca 5 min., teda druha doba porodna, teraz pri dcere nebol, ale ani by sa mu neoplatilo, trvalo to asi dve minuty. pri druhej kontrakcii som potlacila a bolo. som rada, ze to bolo take u mna. nie kazdy ma stastie. uz sa tesim na treti porod :)))))
a dnes som kupila prvu satovu suknicku mojej princeznicke. budeme sa paradit na jar a v lete!

nashira

Ako sa mate dievcata.Volako nam to tu zhasina .Hadam sa nam nejako prirodzene podari rozduchat pahriebku?
Aj ked nie som rada ,ze som vas tu spoznala:)))))))).To sa nelucim len vyjadrujem co citim.Kludne si tu este nejaky cas popisem sama:)))))))

nashira

Som pozerala v telke dokument o porode....bol pri zene aj manzel....som si poplackala taka to bola sila.Je to uzasny okamih....uzasny

sage33

to uz nacvicujete besiedku na den matiek? my nemame domace ulohy, oni stacia vsetko v skolke. mame stastie na ucitelky, su velmi zlate.